ja generalnie nie jezdze w Lando, ale znam firme, za granica to dosc znana firma skateboardingowa, buty sa napewno solidne i mocne, i ladne. wiec mysle ze lepiej takie niz te brzydkie 661. pozdro.
Ja użytkuje na rower buty cormaxa i orginalne Vansy...i powiem szczerze, że jak zainwestowałem w te vansy te 180 zł to od roku nie ma śladu na nich użytkowania, cormaxy też nie są złe...Swojego czasu mialem problem z podeszwami ponieważ, jakie bym buty nie zalożył to tydzień i robiła sie duża dziura od moich cudowych pinów...a te można powiedzieć, że są niezniszczalne:)
ja mam teraz na rower lando... calkiem fajne gdyby nie miekka podeszwa- wole sztywniejsza. A buty 661 beda napewno niebo lepsze (zaprojektowane do jazdy) A co do wygladu to ja sie tak nie wczowam i zycze powodzenia z bialymi butami na rower :D
nigdy w LANDO nie jeździłem, ale znam tę firme jakby od zaplecza, i nie polecam jej. na każdym obuwiu w/w marki jest napisane żę nie służą do jazdy na deskorolce pomimo reklamowania jako buty skateboardowe:]
pewnie zaraz mnie ktoś zjedzie ale taka prawda.
firma jest Polska szyje w chinach przy użyciu najtańszych materiałów:]
maciej76 nie pamiętam jaki mam model (nie hammer) ale nie powiem żeby były brzydkie,do jazdy sa super ,maja sztywną wkładke i nie wyginają sie na pedałach , dla mnie mega!!!
sprzedam orzech Lazer ONE biały za 40 zeta, rozmiar L/XL stan idealny
ja jeżdże w smith'sach i są całkiem spoko. mają miękką podeszwe, po 5 miesiącach sie troszke starła ale za to trzyma sie na platformie elegancko. wydasz po przecenie 85zł i masz buty w których pojeździsz rok, a do chodzenia masz inne które też dłużej podziałają bo nie są tak męczone jak na biku :) na dłuższą metę taniej wychodzi :)
Ja mam shimano DX na platformy jakis miesiac i na razie sa super, twarda podeszwa nic sie nie niszczy i bardzo dobrze siedzi na pedalach. Moze sie nie podobac komus ta "klapa" na sznorowki, ale bardzo funkcjonalna w wypadku jazdy po blocie...