DC Akita & 888

xxxxxx
Kontakt:

Post autor: xxxxxx »

piotrex dzieciaki sie jaraja bo pozamawiali ramy tej firmy to teraz "polecaja" te ramy, chociaz na oczy jej nie widzieli....

next :

nowa moda -

dno.pl
gniewnyjar
Kontakt:

Post autor: gniewnyjar »

[quote="piotrex]"tylko o niebo lepsza"
z czego to wnioskujesz?[/quote]
lepsze aluminiumm, ładniejsze (lepsze) wykonanie, główka 1,5 która ma większą wytrzymałosc niz 1 1/8... i wiele innych :D
el_oguro
Kontakt:

Post autor: el_oguro »

za tą kasę proponuje jakiegos Big Hita, wg mnie rama lepsza
no i 66, ja tam wole osobiście 1-półki
I love my pussy...
SeiK
Kontakt:

Post autor: SeiK »

Podłącze sie pod temat i zaptyam...emmm w akicie jest standardowa długość tylnej piasty?? tzn chiałbym wiedziec czy piacha lx-a bedzie sie nadawała...z góry dzieki.
biko
Kontakt:

Post autor: biko »

SeiKtak z tyłu jest standart. Napewno się nada!
Tassadar
Kontakt:

Post autor: Tassadar »

Pan sudi wypowiadał się kiedyś na temat akity, jak twierdził nie nadaje się do fr/dh, jedynie do 4x, a ramy do 4x są przystosowane pod mały skok, ostatecznie chyba zmienił ramę na cc
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
sudi
Kontakt:

Post autor: sudi »

Temat w zasadzie stary ... ale jak go ktoś już odświeżył to trudno.

Akita nadaje się do lekkiego fr i "polskiego" dh - u nas nie ma tak naprawdę takich warunków na trasach dh, by taki full sobie nie poradził. Ba- nawet może mieć lepiej, bo jest to lekka zwinna ramka, która nie rozkraczy się tak łatwo.

Enduro i 4X - do tego ta ramka jest stworzona... ew jeszcze slopestyle, bo naprawdę jest to zwinna zabaweczka.

Fakt - ostatecznie zmieniłem ramę na cane corso, z racji, że mimo wytrzymałości akity, nie miała ona najlepszych rokowań w stosunku do mojej jazdy (katowałbym z tym przełożeniem strasznie tłumiki na dropach ) ... a wolałem sprzedać zadbaną i w bdb stanie technicznym ramkę, niż wytyraną w kosmos puszke aluminiową :)
WWW.WFSPORT.PL
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
ODPOWIEDZ