Znacie jakąś gierke typu Mat hoff i Dave Mirra tyle że na góralu?? Jak znacie to podajcie Nazwe albo lepiej (tu w tajemnicy przed adminami^^ LINKA zapodajcie..) Dzieki z góry.
ty ty ***** cały hwdp to sie juz kuurwa zamknij po troszku pierdoolisz zeby nie bylo. A ta niby aluzja
b]dawidek1[/b]z bronowic do kobierzyna nie daleko :] pzdr
Ze niby wpierdol to jak juz bedziesz w krakowie wstap do cieszyna. I też pozdr
> HWDP < zamknąc to ty możesz morde chujocmoku ... dołączam się do tematu XBizkit widzialem kiedys podobną gre u kumpla nazywala sie jakos downhill animation czy coś nie pamietam dokladnie , zjezdzalo sie na fullach czy coś... albo jakies inne gierki :]
> HWDP < KUR.WA gnoju przeginasz... nic do ciebie nie mam ale jak pijesz do mnie to zaczynam cię naprawdę nie lubić... z Kobierzyna to najwyraźniej teraz piszesz bo jak widać masz zwielokrotnienie jaźni... a HWDP to cię na oddział wołają?
btw. i chu.ja widze wiesz o planie Krakowa frajerze...
Looops gorąco ludzie... HWDP jak wiesz że było to zapodaj linka a W tajemnicy dlatego że rozpowszechnianie oprogramowania przez neta jest NIELEGALNE!!!. Gdzie takie tumoki się rodzą ...?
ahap4wQ Oczywiście nie obrażając innych z tarnowa ;]
A co do tematu to ahap4wQ Nie Downhill Animation, tylko Downhill Domination. Słyszałem o niej i nawet widziałem screeny, tylko nie wiem czy jest na PC'ta czy tylko na konsole...