Lekki full z małym skokiem????
Lekki full z małym skokiem????
Witam! Potrzebuję rady w kwestii dobrania ramy która ma skok od 100mm do 130mm. NA rynku jest sporo fulli o potężnym skoku lub ramek o niskim do xc.. Znacie jakieś ramy które nadają się do dualu/lekkieFR o skoku 100-130mm??
Z góry dzięki!!:):)
Z góry dzięki!!:):)
-
- Kontakt:
zajebisty jestes koles:D.....KrzysiekFR pisze:bardzo dobra rama może okazać sie dc akita nie ma ona dużego skoku i jest stworzona do 4x dualu i nawet lekkiego fr. Jest bardzo wytrzymała i zwrotna. A najlepsze w tym wszystkim jest to ze mam taką na sprzedaż, jeśli jesteś zainteresowany to sie odezwij na forum albo potem napisze ci nr GG
-
- Kontakt:
Kona Howler może? Fajna rama, widziałem jak w USA na dircie na tym jeżdżą. Widziałem ją kiedyś na ebay'u i mtbr chyba. Coiler i Clump chyba po 150mm już mają. Chyba że Bottlerocket od Transitiona. Norco haos a może to bo wydaje mi się dobra propozycja http://norco-pl.com/norco/model/19
KrzysiekFRpodaj gg to pogadamy o tej akicie.
Hmmm chcę wydać około 1200-1500 za samą ramę bez tłumika. Howler ok ale trudno go zdobyć jest to prawie nie wykonalne jeśli chodzi o samą ramę... cowan ds raczej podobnie się ma sprawa.. bottle rocket raczej wypada z tego przedziłu cenowego....
Hmmm chcę wydać około 1200-1500 za samą ramę bez tłumika. Howler ok ale trudno go zdobyć jest to prawie nie wykonalne jeśli chodzi o samą ramę... cowan ds raczej podobnie się ma sprawa.. bottle rocket raczej wypada z tego przedziłu cenowego....
S: NS Radiator, NS Bad Mama, NS Roller 9mm, Hayes Nine (części), Kaseta Alivio
IMHO zdecydowanie Heckler.
A jak chcesz bardziej przyszpanowac ;) to BottleRocket - przeczytaj test na www.sicklines.com (ze znalezieniem testow Hecklera nie bedziesz mial problemu).
Howler NIE ma zawieszenia czterozawiasowego - doucz sie ;) To jest jeden zawias ze wszystkimi swoimi wadami - dodatkowe ogniwa posredniczace niewiele tu zmieniaja.
A jak chcesz bardziej przyszpanowac ;) to BottleRocket - przeczytaj test na www.sicklines.com (ze znalezieniem testow Hecklera nie bedziesz mial problemu).
Howler NIE ma zawieszenia czterozawiasowego - doucz sie ;) To jest jeden zawias ze wszystkimi swoimi wadami - dodatkowe ogniwa posredniczace niewiele tu zmieniaja.
> HWDP <sio na jakieś inne forum
czy ty wiesz ile waży fr2 ??:)
ze 4,5 kilo naprawdę ciężka jest jak na coś tak małego. NO ale cóż nie robią się dzięki temu wgniotły jak w bitchu i innych mocni cieniowanych ramkach, główka nie odpada, nie pęka, coś za coś.
Nie jest to zła ramką, ale w przedziale cenowym do 1500 to chyba żart ją polecać.
Mając tyle kasy i chcąc małą i lekką ramkę myślał bym właśnie na d Akitą.
czy ty wiesz ile waży fr2 ??:)
ze 4,5 kilo naprawdę ciężka jest jak na coś tak małego. NO ale cóż nie robią się dzięki temu wgniotły jak w bitchu i innych mocni cieniowanych ramkach, główka nie odpada, nie pęka, coś za coś.
Nie jest to zła ramką, ale w przedziale cenowym do 1500 to chyba żart ją polecać.
Mając tyle kasy i chcąc małą i lekką ramkę myślał bym właśnie na d Akitą.