Boże jak można się wybijać z dropa. To nie hopa lecz coś co się spada w dół więc po co się wybijać. Najeżdża się z niedużą prędkością i na tyle podciągą przód by oba koła opadły równolegle do lądowania. Chyba niektórzy wyżej mylą dropa z gapem. "Znawcy"
ja ci moge pomoc z hopa.. rwij na tyl:/ bo ja jak zmienilme na fulla(zjebala mi sie geo?:|) mam ciagly problem przy step downach i dalekich hopach bo lece na przod zbytnio a z dirta? to jak z banego a w locie dociagnac tyl i na przod wlasnie. Dropow nie latam:P bo takowych nie ma
mar3kojj są , barszcza drop z garazu, jego urban drop :] do malych bys to nie zaliczył.. są ruiny 4m :] wprawdzie niedoskoczenia, ale napewno kieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedyssssss ktos z nich skoczy:P
[=Groove=] pisze:Boże jak można się wybijać z dropa. To nie hopa lecz coś co się spada w dół więc po co się wybijać. Najeżdża się z niedużą prędkością i na tyle podciągą przód by oba koła opadły równolegle do lądowania. Chyba niektórzy wyżej mylą dropa z gapem. "Znawcy"
1.bo jak jedziesz za wolno i wiesz że nie dolecisz do lądowania musisz się wybić
2. bo jak chcesz zrobić wmiarę spektakularny trick musisz się wybić