888 vf 2005r
888 vf 2005r
Witam.
Mam pytanko:) Co sadzicie o tym forku?? Jak jego praca. JAk sie sprawuje. Prosze o wasze opinie i doswiadczenia. I czy cena 400$ za niego jest cena wygorowana??Oplaca sie?? Dziekuje i pozdraiwam. Prosze o wypowiedz tylko ludzi zorientowanych
Mam pytanko:) Co sadzicie o tym forku?? Jak jego praca. JAk sie sprawuje. Prosze o wasze opinie i doswiadczenia. I czy cena 400$ za niego jest cena wygorowana??Oplaca sie?? Dziekuje i pozdraiwam. Prosze o wypowiedz tylko ludzi zorientowanych
http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=153855
Tutaj masz taniej: http://wheelworld.com/itemdetails.cfm?c ... 39&id=3466
Rozmawiamy o nówce rzecz jasna. A jesli godzi o gare to koles odpisal:
IT'S COVERED BY A FULL MARZ WARRANTY. IT'S SUPPOSED TO BE HONORED
WORLDWIDE BUT IF THERE WAS A PROBLEM WITH SOME U.S. HATER THEN I GUESS
YOU'D HAVE TO GO THRU MARZOCCHI USA. THANKS, BRENT.
NorieL Ale to jest wersja 170mm.
Mi pare osob juz go odradzalo i nie wiem co mam zrobic;/
IT'S COVERED BY A FULL MARZ WARRANTY. IT'S SUPPOSED TO BE HONORED
WORLDWIDE BUT IF THERE WAS A PROBLEM WITH SOME U.S. HATER THEN I GUESS
YOU'D HAVE TO GO THRU MARZOCCHI USA. THANKS, BRENT.
NorieL Ale to jest wersja 170mm.
Mi pare osob juz go odradzalo i nie wiem co mam zrobic;/
-
- Kontakt:
Sory,ale kupując nowy amortyzator masz gwarancję na dwa lata i jezdzisz i nie martwisz sie że coś jebnie i skad potem wziać kase na np.golenie czy tłumiki.
ja wiem ze sziwy mają super pracę,ale zauważ jedną rzecz,mianowicie kupując takiego amora bardzo często musisz wymienic olej i uszczelki czyli kolo 200 zeta dodatkowych kosztów.
i potem inaczej wyglada tez sprawa ze sprzedażą,bo sory,ale ford gt40 to to nie jest i nie raczej nie bedzie z wiekiem zyskiwał na wartości...
ja wiem ze sziwy mają super pracę,ale zauważ jedną rzecz,mianowicie kupując takiego amora bardzo często musisz wymienic olej i uszczelki czyli kolo 200 zeta dodatkowych kosztów.
i potem inaczej wyglada tez sprawa ze sprzedażą,bo sory,ale ford gt40 to to nie jest i nie raczej nie bedzie z wiekiem zyskiwał na wartości...
-
- Kontakt:
rudybyk1miałem 888VF ponad rok. Chodzi naprawdę fajnie, ale zależy z czego się przesiadasz. Ja miałem dropp-off tripl z 2005 i różnica w działaniu jest duża. Nie tak dawno przesiadłem się na RC i jeśli masz kasę to kup RC bo różnica jest wielka. VF przy nim się odbija zamiast wybierać. Sprawdz opinie w sprzętowni. Jeśli chcesz kupić używkę VF-a w b.dobrym stanie w dobrej cenie napisz na priv.
Z ta częsta wymiana uszczelek to przesada.Olej Bardzo dobrej jakości można kupić w motocyklowym i wychodzi dużo taniej. Do Marcoka leje się 7,5W wiec kupujesz 2 butelki 5w i 10w, mieszasz i masz 7,5W.Jedna to 0,5 litra. Więc za litr płacisz 70zł. na jedno zalanie potrzebujesz 440-450ml. Ja jeżdżę na 5W MOTULa i jest lepiej.Do amorów bez regulacji nie polecam. Uszczelki wytrzymują bardzo długo.
MaxDamageDAamor oczywiście od ciebie. Wymieniłem parę rzeczy i jest prawie jak nówka. Pozdro
Z ta częsta wymiana uszczelek to przesada.Olej Bardzo dobrej jakości można kupić w motocyklowym i wychodzi dużo taniej. Do Marcoka leje się 7,5W wiec kupujesz 2 butelki 5w i 10w, mieszasz i masz 7,5W.Jedna to 0,5 litra. Więc za litr płacisz 70zł. na jedno zalanie potrzebujesz 440-450ml. Ja jeżdżę na 5W MOTULa i jest lepiej.Do amorów bez regulacji nie polecam. Uszczelki wytrzymują bardzo długo.
MaxDamageDAamor oczywiście od ciebie. Wymieniłem parę rzeczy i jest prawie jak nówka. Pozdro
Ja jezdze teraz na 66 r tez sprowadzonym ze stanow i praca tego amorka jest naprawde bajera. A jak bedzie sie zachoywal 888vf w stosunku do moich szostek?? Aha... a co myslice o 888vf2?? Bo poniedzy 888vf a 888rc jst poterzna roznia w cenie nie taka jak poniedzy 888vf i vf2
-
- Kontakt:
Nie jeździłem na 66 to nie mam pojęcia. Dwie półki napewno będą wytrzymalsze i sztywniejsze na zginanie.Vf od Vf2 różni się półkami, ?skokiem? i wyglądem. Podobno w środku jest regulacja tł.odbicia, czego zwykły nie ma.Tłumiki są takie same to praca powinna być też taka sama. Po co ci nowy? Wystarczy że kupisz coś zadbanego. Budowa bomberów jest tak prosta że nie ma się co psuć, nie tak szybko. Ostatnie ceny Rc wahały się pomiędzy 1500-2000 z czego te ostatnie były nowe.Vf możesz kupić za ok 1100 w b.dobrym stanie.
-
- Kontakt:
No ja z racjonalnych cen polecilbym shive albo zadbanego strate s8 :>
Mozesz tez poszukac monsia 02 w fajnym stanie.
Ja doskonale rozumiem, ze ludzi nie stac na porzadny sprzet i nie mam o to pretensji. Wkurza mnie jedynie, kiedy chwalicie cos co wcale nie jest tego warte, tylko dlatego, ze nie macie porownania.
Mozesz tez poszukac monsia 02 w fajnym stanie.
Ja doskonale rozumiem, ze ludzi nie stac na porzadny sprzet i nie mam o to pretensji. Wkurza mnie jedynie, kiedy chwalicie cos co wcale nie jest tego warte, tylko dlatego, ze nie macie porownania.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com