bedzie pasowalo bo ogolnie kiery cromo maja przewaznie 22.2
tylko waga: 670 gram po co? dla bezpieczenstwa zebys przypadkiem od ziemi sie nie oderwal? nawet polacy robia mostki bmx wazace <300g czyli 2 razy lzejsze od tego
O to bardzo dobrze :) Bo kupiłem niedawno ten mostek i teraz zamierzam kupowac Pure :D I własnie niewiedziałem o co chodzi z ta przejsciówka itp. A teraz już wiem i jutro zamawiam kiere :D Dzieki wielkie i pozdrawiam.
A mam jescze jedno pytanko. Co lepiej kupić NS Pure czy NS District ( jesli District to High czy Low, Mam 183cm wzrostu) ? A może jescze jakąs inna kiere do 130 zł ? Jezdze na streecie i dircie :D
napewno nie kupuj pure jezdzilem na niej i na wielu innych kierach i powiem ze w porownaniu do np. hussefelta albo x-upa trzyma sie ja do dupy, ona jest prawie nie wygieta a w dodatku bardzo duzo wazy
Nie mogę Was słuchać... Pewność, ze nie tracę zębów... mam hussfelta ważącego z 300 gram i tez mam pewnosc, ze nie strace zebow... Waga jest nie odczuwalna ? Dałbym Wam się z chęcią przejechać na mojego kumpla dwunastu kilowym rowerze... Co do pura to go nie zajedziesz ale kup cos lekkiego, serio.. Waga bardzo pomaga.. peace
ogolnie partsy bmx sa przystosowane do katowania nie ma marudzenia ze to do xc enduro ze to za slabe, ja sie przkeonalem ze jak bmxowcy na czyms jezdza to mam pewnosc ze to nie jest gowno (przynajmniej odczuwam komfort psychiczny)
z mostkow to ostatnio zainrygowala mnie polska firma, soulbikesco maja mostek bmx 271g ;d bardzo fajny ;]