Giant - Kraków
kurwa ale to musi byc uczucie:/ Ja pierdole ten kto nigdy nie składał sobie koze.. nie wie co to znaczy wyrzyczenie.....kurwa odmawianie sobie wszystkiego żeby twoja koza była lux...no przecież sie można załamać...kurwa to sa lata zbierania ....kurwa gdyby sie taki podwinął pod ręke...kradnąc jakikolwiek rower to bym zajebał gołymi pięściami....ja tam unikam jakichś bójek ale w tym przypadku bym zajebał nie zastanawiając sie...(a kawał mięcha ze mnie jest;)) kurwa to jest takie niesprawiedliwe.......ci co kurwa mają wszystko jakoś im nie kradną........bo sami są złodziejami:[[.......to jest paranoja...kradzież to jest najgorszy syf......morderstwo jeszcze (przeważnie jest powód)ale jak nie ma motywu to mordertstwo najgorsze........kradzieże powinny być kurwa karane zajebiście surowo........to kurwa by sie nauczyli co to znaczy zapracować na coś włąsnymi rękami!!!!!!!!!!!!!!!!!!KURWA CO ZA PIERDOLONY ŚWIAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
witka ..
Sluchaj ja cie kojaze,a tak apropo tez mi zajebali tydzien temu duala,napisalem ogloszenie w dh-zonie,no niewazne,pamietam cie,przyjezdzalem na takim czarno-bialym balisticu razem z piotrkiem(NSK)on ma Leaderfoxa,gadales z nim na MASIE na rynku,kojazysz?heh,przejebane,wspolczuje,tez jestem wdolku tylko ze ty straciles wiecej kasy niz ja,szkoda ze nienapisales gdzie ci go zajebali,zawsze lepiej jak sie wie cos takiego....
p.s.ja sie wkurwilem i zlozylem juz nowy rowerek,ale musze ci powiedziec ze musialem sie whooj kasy pozyczyc:-((
To jest wlasnie najgorsze,ze bylejaki wiesniak zadupcy ci rower,ktory niema zielonego pojecia ,****** dres,tym kutasom tylko mecze i najebki w glowie,taki skur*** sie nigdy niezmieni!
JE***AC WSZYSTKICH ZLODZIEJI..................../moja propozycja,zebrac sie kiedys na rynku i najebac kilku fagasom-kto sie pisze?? ello krakowianie!zrobmy cos z tym gownem;-)
peace!!DH.
p.s.ja sie wkurwilem i zlozylem juz nowy rowerek,ale musze ci powiedziec ze musialem sie whooj kasy pozyczyc:-((
To jest wlasnie najgorsze,ze bylejaki wiesniak zadupcy ci rower,ktory niema zielonego pojecia ,****** dres,tym kutasom tylko mecze i najebki w glowie,taki skur*** sie nigdy niezmieni!
JE***AC WSZYSTKICH ZLODZIEJI..................../moja propozycja,zebrac sie kiedys na rynku i najebac kilku fagasom-kto sie pisze?? ello krakowianie!zrobmy cos z tym gownem;-)
peace!!DH.
czytajac te posty dochodze do wniosku ze wyposaze sie w kose i to niemala... rekoma tez sie umiem napierdalac co pokazalem lejac skurwysynow w szczawnie... ale jak kolo zobaczy kose to albo od razu spierdoli albo zobaczy ze juz bedzie mial trudniej i moze odkurzy ten swoj mozdzek i pomysli czy warto... jak nie to i tak pierdoli mnie to ... rower wazniejszy...
nie wiem czy ktos o tym pisal ale byla sytuacja...
bliskiego kolegi ciotka szla sobie pod koniec korzeni (dla wtajemniczonych krakusow) i widzac rozciagnieta linke na mostku (ten pod koniec polanki) zaczela ja pilowac... wyskoczylo 3 roslych typow i gdyby nie spory piesek to pewnie kobieta by sie nie obronila...
w kazdym razie wyposaze sie tak jak dres... porzadna kosa i zjebana psycha... mam dosc drogie rowerki i bede ich kurwa bronil... nie bede pisac textow w stylu jebac dresow itp...
jak im dojebie jeszcze raz to wtedy napisze...
na razie nie czekam na taka okazje ale lepiej sie nastawic...
nie wiem czy ktos o tym pisal ale byla sytuacja...
bliskiego kolegi ciotka szla sobie pod koniec korzeni (dla wtajemniczonych krakusow) i widzac rozciagnieta linke na mostku (ten pod koniec polanki) zaczela ja pilowac... wyskoczylo 3 roslych typow i gdyby nie spory piesek to pewnie kobieta by sie nie obronila...
w kazdym razie wyposaze sie tak jak dres... porzadna kosa i zjebana psycha... mam dosc drogie rowerki i bede ich kurwa bronil... nie bede pisac textow w stylu jebac dresow itp...
jak im dojebie jeszcze raz to wtedy napisze...
na razie nie czekam na taka okazje ale lepiej sie nastawic...
http://cosmos.pinkbike.com/
k.r.k.
Ja chcialem jeszcze dodac jedno,ze:"W Tym Kraju Niewarto Miec Nic Cennego,Bo Odrazu Znajdzie Sie Taki Bydlak Ktory Cie Okradnie ,A Policja I Tak ***** Zrobi"-nie kiwnie palcem.Podejzewam ze wielu jest podobnego zdania,to co napisalem sie potwierdza,niestety:-((Taka Juz Jest Ta Polska...
p.s.-oby jak najmniej takich nieprzyjemnych akcji !!
p.s.-oby jak najmniej takich nieprzyjemnych akcji !!
Mnie też zarombali rower.
3.08 rano wsiadłem ujarany na mój kochany bike że w końcu po miesiącu przerwy sobie pojeżdże. Jade do kumpla, żeby go wyciągnąć. Wchodze do jego kamienicy. Specjalnie się patrzyłem czy drzwi wejściowe na domofon się zamkną. Wszedłem dostałownie na 3 minuty. Podczas wychodzenia usłyszałem tylko trzask głównych drzwi, a bika nie było. K**** nie było!!!
Stało się to na Salwatorze, na ul. Królowej Jadwigi. Ostatni raz kolesia widziano na pętli tramwajowej. Prawdopodobnie wisadł w tramwaj numer 6 (trasa Kazimierz, Podgórze, Prokocim, Kurdwanów).
Koleś Zadzwonił do sąsiadki powiedział, że poczta, wszedł i wyszedł. Co za ku***!! Zadzwoniłem na policje, coś tam było widać że działają, ale jakoś efektów nie ma. Później łaziłem troche po mieście i napotkanym bikerom mówiłem co jest grane, deklarowali się że jak zauważą to będą bić- za co im wielkie dzięki!!!
Wczoraj byłem w komisie na ul. Jana Pawła II, tam koleś powiedział, że 2.08 był jakiś koleś i chciał sprzedać jakieś części do bika, ale koleś nie miał na nie faktury, więc nie odkupili [co oznacza, że prawdopodobnie kradzione].
Rowerek był bardzo charakterystyczny. Full scott'a z 97 roku. Dolną rurę miał koloru szarego, górną białą, główka koloru czarnego [pod czarnym jest kolor czerwony], podobnie jak główka,wahacz też z czerwonego przemalowany na czarny. Posiadała w bardzo charakterystycznych miejscach śruby od amora. Znajdują się one przy główce, przy siodełku, i przy dolnej rurze. Z tyłu jest amorek DNM 600 w czerwonym ochraniaczu.Rama ma jedną dużą naklejkę JMP. Z przodu był niebieski RST 382 EL w dóch miejscach mocno zarysowany, bez naklejek. Z przodu hamulec mechaniczny deore. Z tyłu V-brake deore. Z przodu koła mają szprychy koloru czarnego, a z tyłu koloru srebrnego. Tylnia przeżutka Alivio czarna- 7 przełożeń. Z przodu nie ma przeżutki, ale są 3 zębatki. Znajdują się dwie różne korby, lewa kanciasta Alivio bez naklejek, a prawa korba ma bardziej okrągłe kształty. Kirownica Amoeba. Klamko - mantki shimano. Linka od przedniej przeżutki zawinięta o kierownicę. Obręcze zac 2000.
Jeśli ktoś zauważy ten rower, lub samą ramę to bić i konfiskować, lub kontakt gg: 2984137, kom: 604394040, email: olo_ska18@poczta.fm
Stało się to na Salwatorze, na ul. Królowej Jadwigi. Ostatni raz kolesia widziano na pętli tramwajowej. Prawdopodobnie wisadł w tramwaj numer 6 (trasa Kazimierz, Podgórze, Prokocim, Kurdwanów).
Koleś Zadzwonił do sąsiadki powiedział, że poczta, wszedł i wyszedł. Co za ku***!! Zadzwoniłem na policje, coś tam było widać że działają, ale jakoś efektów nie ma. Później łaziłem troche po mieście i napotkanym bikerom mówiłem co jest grane, deklarowali się że jak zauważą to będą bić- za co im wielkie dzięki!!!
Wczoraj byłem w komisie na ul. Jana Pawła II, tam koleś powiedział, że 2.08 był jakiś koleś i chciał sprzedać jakieś części do bika, ale koleś nie miał na nie faktury, więc nie odkupili [co oznacza, że prawdopodobnie kradzione].
Rowerek był bardzo charakterystyczny. Full scott'a z 97 roku. Dolną rurę miał koloru szarego, górną białą, główka koloru czarnego [pod czarnym jest kolor czerwony], podobnie jak główka,wahacz też z czerwonego przemalowany na czarny. Posiadała w bardzo charakterystycznych miejscach śruby od amora. Znajdują się one przy główce, przy siodełku, i przy dolnej rurze. Z tyłu jest amorek DNM 600 w czerwonym ochraniaczu.Rama ma jedną dużą naklejkę JMP. Z przodu był niebieski RST 382 EL w dóch miejscach mocno zarysowany, bez naklejek. Z przodu hamulec mechaniczny deore. Z tyłu V-brake deore. Z przodu koła mają szprychy koloru czarnego, a z tyłu koloru srebrnego. Tylnia przeżutka Alivio czarna- 7 przełożeń. Z przodu nie ma przeżutki, ale są 3 zębatki. Znajdują się dwie różne korby, lewa kanciasta Alivio bez naklejek, a prawa korba ma bardziej okrągłe kształty. Kirownica Amoeba. Klamko - mantki shimano. Linka od przedniej przeżutki zawinięta o kierownicę. Obręcze zac 2000.
Jeśli ktoś zauważy ten rower, lub samą ramę to bić i konfiskować, lub kontakt gg: 2984137, kom: 604394040, email: olo_ska18@poczta.fm
Ja pierdole ale wy w tym krakowie jestescie dziwni za przeproszeniem! Kradna wam rowerki co 4 dni i nic ...nie myslicie dalej zostawiecie bika chocby na te 5min a kutasa co kradna wlasnie tyle czasu potrzeba ...moze zacznijcie jezdzic GRUPKA conajmniej 5 osob i bedzie luz ...jeden pojdzie reszta zostanie albo zrobcie jakas akcje typu..zostawiacie jakis rower dla sciemy jeden koles idzie do sklepu czy gdzies tam a kolo rowerku w aucie beda czaic sie kumple 4-5 i jak jakis typek bedzie chcial zajebac no to wypad z auta i macie juz jednego ***** mniej !
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=529949