Korba Race Face Prodigy DH ISIS, problem
Korba Race Face Prodigy DH ISIS, problem
Otoz zakupiem na allegro w/w korbe za 40 zika z rockiem, sprzedajacy napisal bdb- stan za przetarcia. Gdy naozylem korbe to prawa ok ale lewa ma chyba wyjechany isis, tzn dochodzi do konca sr suporu tak ze sruba dochodzi juz max, ale nie mam tej malej podkladki na os suportu, czy to moze byc wina tego. Sprzedajacy napisal mi meila ze u niego bylo ok.
i teraz mam dwa pytania
1) jezeli jest wyjechany isis, co zrobic ??
2) jezeli do wina podkladki, gdzie kupie to cudo ??
i teraz mam dwa pytania
1) jezeli jest wyjechany isis, co zrobic ??
2) jezeli do wina podkladki, gdzie kupie to cudo ??
mnie ostatnio też koleś z allegro oszukał - miała być cała i "zdrowa", a okazało się że ma ruszony ISIS w lewym ramieniu... ;/
nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi...
A jeśli isis wyjechany to możesz najwyżej wbić np na szmatkę (jak tak zrobiłem) i troche jeszcze pojeździ...
nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi...
A jeśli isis wyjechany to możesz najwyżej wbić np na szmatkę (jak tak zrobiłem) i troche jeszcze pojeździ...
Ride to die... oby jak najdłużej...
www.ldsc.yoyo.pl
www.ldsc.yoyo.pl
No to troszke mnie uspokoiles, bo i tak modus ma luzy :P wiec jakos to bedzie jak zmienie, ale sprawdze u jakiegos kolesia sobie czy to napewno suport :P ale jak by ktos mial jeszcze jakis pomysl niech pisze :PTassadar pisze:ja miałem identyczny problem z trivativami hussefelt, bez podkładki wchodziły całe, z podkładką mają lekki luz, przyczyna jest zły suport
Sekim Byzon + Rock Shox Boxxer World Cup
-
- Kontakt:
Rasimożesz jeszcze ją wkleić na jakiś klej typu poxipol, ale wtedy jest na stałe już i ciężko bedzie zdjąć w razie czego... Słyszałem o patencie ze szpilkami wkładanymi na ISIS ale to musi być naprawdę duży luz... :/
Tyle sam znalazłem na forum BA jak sie zorientowałem że moja korba ma isis ruszony...
Tyle sam znalazłem na forum BA jak sie zorientowałem że moja korba ma isis ruszony...
Ride to die... oby jak najdłużej...
www.ldsc.yoyo.pl
www.ldsc.yoyo.pl