podejrzany destro/durotriple - allegro
-
- Kontakt:
podejrzany destro/durotriple - allegro
http://allegro.pl/item193532985_destroy ... raco_.html
Sami zobaczcie, dziwna ta aukcja...
Sami zobaczcie, dziwna ta aukcja...
www.coasterss.fotosik.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ktoś mógł się pomylić powiedzmy z LF destroyer, ale to itak zaskakujące, natomiast dziwne, żeby osoba wystawiająca aukcje grzecznościową i będąca właścicielem tego roweru a nie wie jaką ma korbe "reborn, tak mi się wydaje" "HELLO, sory o co kaman? ja piertole ale krejzole". Chyba że wystawia aukcje komuś i ten ktoś nie dał opisu roweru i wystawiający kombinował i strzelał nieznając się. Wygląda to jednak na zajumany rower i przemalowany, dla "niepoznaki"
http://www.pinkbike.com/photo/1533355/
mhm look'nijcie na pedały jeżeli ten rower był używany po malowaniu to chyba właściciel jeździł w wełnianych babcinych bamboszach bo platformy nie mają śladu użytkowania... dziwne żeby ktoś jeździł na tym rowerze z opuszczona gąbką ochronna na 2 półce. Rysy raczej nie upiększą sprzętu... A jeżeli był zdecydowany na sprzedaż to po co tak pięknie uzebrzył lowelek :/ z reszta spójrzcie na profesjonalny sprzęt jaki stoi w tle na jednej z fotek, jak my w ogóle możemy wątpić w to że ziomek nie jest ściśle powiązany z branżą bajkową <lol>
Rowerek rzeczywiście wygląda podejrzanie. Raz, że gąbki na triplu są wsadzona na "odwal".
Dwa, że amor jest PRAWIE NOWY, zobaczcie, że anoda na goleniach wogóle nie zeszła. To po co ktoś malował nowego amorka???
Ale wg mnie wszystko jest ok - zobaczcie, dlaczego gąbka na duraczu jest opuszczona? Po to, żeby pancerz od hampla nie szlifował goleni!
Pedały VP, oryginalnie srebrne, zawsze będą srebrne:D Zdjęcia są zbyt kiepskie, by ocenić, czy ktoś jeździł na rowerze po malowaniu.
Dwa, że amor jest PRAWIE NOWY, zobaczcie, że anoda na goleniach wogóle nie zeszła. To po co ktoś malował nowego amorka???
Ale wg mnie wszystko jest ok - zobaczcie, dlaczego gąbka na duraczu jest opuszczona? Po to, żeby pancerz od hampla nie szlifował goleni!
Pedały VP, oryginalnie srebrne, zawsze będą srebrne:D Zdjęcia są zbyt kiepskie, by ocenić, czy ktoś jeździł na rowerze po malowaniu.