podejrzany destro/durotriple - allegro

coaster SS
Kontakt:

podejrzany destro/durotriple - allegro

Post autor: coaster SS »

http://allegro.pl/item193532985_destroy ... raco_.html
Sami zobaczcie, dziwna ta aukcja...
www.coasterss.fotosik.pl
froger34
Kontakt:

Post autor: froger34 »

co w tym dziwnego dostrzegasz?
coaster SS
Kontakt:

Post autor: coaster SS »

"rowerek dualowy, Rama leader fox destroyer, korby chyba cobra nie jestem pewien, koło przud pod tarcze mountian"
Nie jest nawet napisane ile cali koła, i juz sama rama "leaderfox destroyer" mnie odstrasza...
www.coasterss.fotosik.pl
Magic
Kontakt:

Post autor: Magic »

hmmm gdyby nie malowanie to bym powiedział że ktoś po prostu dostał rower i nie wie dokładnie co w nim ma xD ale z tym malowaniem to wszystko troszke dziwnie wygląda (szczególnie rama "leader fox destroyer")
Ride to die... oby jak najdłużej...
www.ldsc.yoyo.pl
[=Groove=]
Kontakt:

Post autor: [=Groove=] »

Ładnie pomalowany. Myślę może że aukcja grzecznościowa a sam wystawiający mógł czegoś nie zrozumieć albo przekręcić.
ahap4wQ
Kontakt:

Post autor: ahap4wQ »

no facet troche dziwnie napisał ... troche jest podejrzane ...ale gdzież to składać taki rower :/ Destroyer + Duro triple :/
:}
maciej76
Kontakt:

Post autor: maciej76 »

nie wiem co o tym myslec, najprosciej zapytac czy ma papiery, gware na jakies czesci itp
"po dość długiej nieobecności..."

http://ujeb.pl?hhi3tMB6HU - rower
mczuszu
Kontakt:

Post autor: mczuszu »

dziwna ta aukcja ale pewnie jakiś dzieciak to wystawił i nie wiedział dokładnie co gdzie piszczy
kolaczek
Kontakt:

Post autor: kolaczek »

albo mi sie wydaje albo ta rama była spawana kilka centymetrów od głuwki na górnej ruze ale możliwe ze te ramy tak maja ale nawet nie wiem !!
czaju
Kontakt:

Post autor: czaju »

kto sprzedawalby na allegro taki orginalny. kradziony rower....
mAcieKz
Kontakt:

Post autor: mAcieKz »

kolaczek tak mają, to jest wzmocnienie, taka trójkątna blaszka, i widze też ze jest to model z 2005 roku
www.roztocze.yoyo.pl
JumpintheFiRe
Kontakt:

Post autor: JumpintheFiRe »

dosyc ciekawa ta aukcja, ktos mogl zajebac i przemalowac rower zreszta kto to wie
g3riders.com
http://matash.pinkbike.com/album/Freeride/
kanarek_4x
Kontakt:

Post autor: kanarek_4x »

Ktoś mógł się pomylić powiedzmy z LF destroyer, ale to itak zaskakujące, natomiast dziwne, żeby osoba wystawiająca aukcje grzecznościową i będąca właścicielem tego roweru a nie wie jaką ma korbe "reborn, tak mi się wydaje" "HELLO, sory o co kaman? ja piertole ale krejzole". Chyba że wystawia aukcje komuś i ten ktoś nie dał opisu roweru i wystawiający kombinował i strzelał nieznając się. Wygląda to jednak na zajumany rower i przemalowany, dla "niepoznaki"
http://www.pinkbike.com/photo/1533355/
wasp
Kontakt:

Post autor: wasp »

mhm look'nijcie na pedały jeżeli ten rower był używany po malowaniu to chyba właściciel jeździł w wełnianych babcinych bamboszach bo platformy nie mają śladu użytkowania... dziwne żeby ktoś jeździł na tym rowerze z opuszczona gąbką ochronna na 2 półce. Rysy raczej nie upiększą sprzętu... A jeżeli był zdecydowany na sprzedaż to po co tak pięknie uzebrzył lowelek :/ z reszta spójrzcie na profesjonalny sprzęt jaki stoi w tle na jednej z fotek, jak my w ogóle możemy wątpić w to że ziomek nie jest ściśle powiązany z branżą bajkową <lol>
ak47

Post autor: ak47 »

Rowerek rzeczywiście wygląda podejrzanie. Raz, że gąbki na triplu są wsadzona na "odwal".
Dwa, że amor jest PRAWIE NOWY, zobaczcie, że anoda na goleniach wogóle nie zeszła. To po co ktoś malował nowego amorka???

Ale wg mnie wszystko jest ok - zobaczcie, dlaczego gąbka na duraczu jest opuszczona? Po to, żeby pancerz od hampla nie szlifował goleni!
Pedały VP, oryginalnie srebrne, zawsze będą srebrne:D Zdjęcia są zbyt kiepskie, by ocenić, czy ktoś jeździł na rowerze po malowaniu.
maciej76
Kontakt:

Post autor: maciej76 »

dziwnie to wszystko sie uklada, ja bym zapytal o te papiery i tyle jak juz pisalem, po co sie dalej bawic w detektywa, malowanie jak dla mnie okropne ale coz, rozne rzeczy sie ludziom podobaja
"po dość długiej nieobecności..."

http://ujeb.pl?hhi3tMB6HU - rower
chmielu91
Kontakt:

Post autor: chmielu91 »

zobaczcie ze opis nazwy sprzetu opisanego na uakcji mozna przeczytac z częsci tzn zawsze mozna przeczytac ale ktos kto sprzedaje swój rower podaje rocznik czy przebieg/okres uzytkowania. ktos moze go skroił i przemalował. takie moje zdanie jest :)
ODPOWIEDZ