Odtwarzacz wideo do nokii

Kriz
Kontakt:

Odtwarzacz wideo do nokii

Post autor: Kriz »

Mam taki oto problem. Mam nokie 6280 i jak wgrywam do niej filmik to jest wszystko fajnie mogę go normalnie oglądac nie ma problemu tylko że nie da się go przewijac. Próbowałem znaleźc real onea do nokii ale jak chciałem go zainstalowac w telefonie to wyskoczłlo mi okno że mój telefon nie obsługuje formatu sis w którym jest ta instalacja.
Jeśli znacie jakiś odtwarzacz który by zadziałał to czy moglibyście dac link do downloadu albo mi go wysłac jesli macie ??

Z góry dziękuje.
MacGyver
Kontakt:

Post autor: MacGyver »

i to jest własnie minus telefonów bez symbiana z tego co wiem nic raczej nie wykombinujesz szukałem jakiegos odtwazacza w javie i nic nieznalazłem ale jeszcze sie spytam kumpla moze on cos ma

jeszcze jedno pytanko jak podłączasz telefon do kompa to masz na karcie\telefonie folder system?
Kriz
Kontakt:

Wydaje mi sie ze nie mam czegos takiego chyba ze zle sukam. Jak podlaczam telefon to mi wyskakuje takie okno z roznymi opcjami i tam nie ma czegos takiego ale moze gdzies jeszcze jest. Druga opcja ze moze masz nokia pc suite po angielsku a ja po polsku i sie inaczej nazywa.
MacGyver
Kontakt:

Post autor: MacGyver »

nie no to raczej nic sie nieda zrobic ja osobiscie mam n-gage i jak podłączam do kabla to mi sie pokazuje takie okienko jak podłączasz pendrive ,moze jeszcze ci ktos pomoze na jakism forum z nokią związanym ale marne szanse sa na odtwazacz wideo w javie
Kriz
Kontakt:

znaczy no jak podlaczam do kompa to moge wybrac opcje menedzer plikow i wtedy moge wrzucac wszystko tak jak na pendrivea jesli o to ci chodzi.
ODPOWIEDZ