Witam wszystkich zgromadzonych,
posiadam suport jak w temacie, od niedawna zaczął wydawać dziwaczne dźwięki - czasami jakby ktoś pukał w nim młotkiem, a czasami jakby zamiast łożysk miał piasek który kruszy się pod naporem ośki. Po sciągnięciu korb okzało się ze suport ledwie się rusza, tikając przy tym niesamowicie. Podejrzewam że łożyska odmówiły współpracy, czy to trafne podsumowanie tematu? Czy ktoś kiedyś coś takiego miał, i próbował reklamować (jak tak, to z jakimi skutkami), i czy da się to jakoś naprawić? <- (sam nie wierze w co pisze:))
VP Modus 602
1. ja tak mam w 2 tygodniowym (sic!) Dartmoorze Hard-Barr... :/
2. Łożyska się pozacierały, nic z tym już nie zrobisz, jeśli mają luz to się po prostu rozyspały.
3. ja będe próbował mojego dartmoora reklamować, mam nadzieje że się uda, bo żeby suport do takiej jazdy wytrzymał 2 tygodnie to jakiś żart jest wg mnie...
Wiem że pare osób wymieniało bez problemu suporty na gwarze, ale właśnie Dartmoora, jak z VP to Ci nie powiem... :|
2. Łożyska się pozacierały, nic z tym już nie zrobisz, jeśli mają luz to się po prostu rozyspały.
3. ja będe próbował mojego dartmoora reklamować, mam nadzieje że się uda, bo żeby suport do takiej jazdy wytrzymał 2 tygodnie to jakiś żart jest wg mnie...
Wiem że pare osób wymieniało bez problemu suporty na gwarze, ale właśnie Dartmoora, jak z VP to Ci nie powiem... :|
Ride to die... oby jak najdłużej...
www.ldsc.yoyo.pl
www.ldsc.yoyo.pl