Zapewne przyda sie dodatkowy dział taki jak:
Narzędzia i smary, w którym były by zawarte najróżniejsze narzędzia oraz smary, oleje, środki konserwujące itp. - Recenzje narzędzi nie sa potrzebne bo każdy klucz jak klucz ale recenzje smarów itp. napewno się przyda
buehehehe 'Zrób Cie rządzi', no chyba że celowo ;p No i sorry ale jak nie używam jakiegoś FinishLine-a tylko zielonego smaru no name z puszki po farbie, tak moge powiedzieć ze imbusy mam bardzo fajne Proline CV Stal ;p Z 15 czy 20 komplet ale od 3 lat właściwie zaden się nie ukręcił ani nic, nie zdeformował...no ale dział tego typu by się przydał, na ogół środków do konserwacji roweru i jego serwisu.
hehe opracujmy cały projekt co chcemy zmienic na forum :D pozniej zrobimy strajk i przedstawimy adminom nasz projekt,a jak nie zmienią to robimy nowe forum dehazone i bedzie jeszcze lepsze :P :P
Ja myślę że nie ma co stosować aż tak radykalnych metod wystarczyło by na początek żebyśmy w podpisie pod postem umieścili odpowiednią treść... wymieniają tam ze dwa postulaty :D :D :D A jak to nie przyniesie porządanego przez Społeczność efektu przejdziemy do czegoś innego :P W końcu coś się tu musi zmienić :P