festiwal rowerowy 2004 szklarska
Rudy: twój poziom jest niski jak siodełko w rowerze poziomym. A dirt już stoi gotowy od kilku dni.
"jak nie bedzie dirtu to bedzie huujnia ze japieerdole te pojeby za rok juz calkiem wszysko polikwiduja i bedzie zamulac jakis space ciota,pojebanie to powinno sie wszystko rozwijac a nie cofac,ale huuj organizatozy to pewnie jakies czopy co nie wiedza o co chodzi i po co ludzie tam przyjezdzaj"
"jak nie bedzie dirtu to bedzie huujnia ze japieerdole te pojeby za rok juz calkiem wszysko polikwiduja i bedzie zamulac jakis space ciota,pojebanie to powinno sie wszystko rozwijac a nie cofac,ale huuj organizatozy to pewnie jakies czopy co nie wiedza o co chodzi i po co ludzie tam przyjezdzaj"
-
- Kontakt:
Rudy jest wszystko git! Nie narzekaj ;]
W szklarskiej jest juz sporo ludzi, przed wczoraj jezdzilismy z ekipa z gdanska,
dzisiaj niestety nie moge podjechac bo mam pare spraw.
Jutro cala nasza ekipa kolo 10 jest na dworcu w szklarskiej, kolo 20 osob ;]
DO zobaczenia ludzie ;]
W szklarskiej jest juz sporo ludzi, przed wczoraj jezdzilismy z ekipa z gdanska,
dzisiaj niestety nie moge podjechac bo mam pare spraw.
Jutro cala nasza ekipa kolo 10 jest na dworcu w szklarskiej, kolo 20 osob ;]
DO zobaczenia ludzie ;]
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
dzisiaj byłem heh ale spas ;) widziałem paru bikerów z FORUM.to co zapamiętałem:
-MaxDamage ;] przetaczał sie wszędzie ale cały czas z jakimis ziomami
-Qpa - rower wygląda lepiej niż na zdjeciu
-Rudego
-ekipe z zabrza czyli Sectora i Lectusa - chcialem podleciec przejechać sie na streetlegalu ale gdzies znikneli :/
dalej nie pamiętam ale widziałem dabomba projectile takiego wieeeelkiego DAMN!
-MaxDamage ;] przetaczał sie wszędzie ale cały czas z jakimis ziomami
-Qpa - rower wygląda lepiej niż na zdjeciu
-Rudego
-ekipe z zabrza czyli Sectora i Lectusa - chcialem podleciec przejechać sie na streetlegalu ale gdzies znikneli :/
dalej nie pamiętam ale widziałem dabomba projectile takiego wieeeelkiego DAMN!
heh mogłem podjechać ;) dretwo bo sie nie zorganizowałem z kumplami - mieliśmy pojechać na 3 dni ale jakoś tak nie wyszło. poza tym jednemu sztyca utknęła w pointcie a drugiemu pedało sie wbiło w że skóre zdarło na hopie (5 szwów) więc nie mamy jak jeździć.ja wzialem rower do samochodu bo bez roweru to by sensu nie miało ;) poza tym z plecakiem byłem - też utrudnienie. ALE NAKLEJEK TO MAM TYLE ŻE ROWER OBKLEJONY I JESZCZE ZOSTAŁO :D
hehe a ja mam lustrzana :D
pozatym mam 4 DM bez płomieni :D ( bo z plomieniami dostalem jeszcze przed festem -thx dla tych ktorzy sie do tego przyczynili) 1 BIG dt swiss i jedna author :) niestety dirt street juz sie nie dopchalem :P ale dobre i to mialem jeszcze 6 dm z plomieniami ale rozdalem kolegom i koleżance :D
pozatym mam 4 DM bez płomieni :D ( bo z plomieniami dostalem jeszcze przed festem -thx dla tych ktorzy sie do tego przyczynili) 1 BIG dt swiss i jedna author :) niestety dirt street juz sie nie dopchalem :P ale dobre i to mialem jeszcze 6 dm z plomieniami ale rozdalem kolegom i koleżance :D
GG: 1725215 Jelenia Góra
Festiwal był ŚWIETNY, dzisiaj rozwalili mnie sędziowie(spaceman,ryku i któs jeszcze), którzy podczas "sędziowania" pili jabola ;)
Zawody na dircie tesh dawały radę, Nypel frontlipa na koniec pyknął :] Oczywiście skoki do wody tesh wygrał Nypel (walnął podwójnego frontlipa) ...
W tym roku znów impreza była ŚWIETNA ;) ;) ;)
Pozdrawiam mój pierwszy post :]
Zawody na dircie tesh dawały radę, Nypel frontlipa na koniec pyknął :] Oczywiście skoki do wody tesh wygrał Nypel (walnął podwójnego frontlipa) ...
W tym roku znów impreza była ŚWIETNA ;) ;) ;)
Pozdrawiam mój pierwszy post :]
:]