Rekawiczki... 150 pln "?"
Rekawiczki... 150 pln "?"
Siemka :)
Wiem ze bylo juz pare tematow w kwestii rekawiczek ale co na ten czas polecacie? recenzje i wytrzymalosc sie troszke zmieniaja zbiegiem czasu wiec... co polecacie? Nie chce nic z 661 no eventualnie Gracje ale wiem ze w tej cenie mozna wykminic cos leprzego... co polecacie? Przeznaczenie glooownie street troche 4x...
Pozdro i z gory dzieki :)
Wiem ze bylo juz pare tematow w kwestii rekawiczek ale co na ten czas polecacie? recenzje i wytrzymalosc sie troszke zmieniaja zbiegiem czasu wiec... co polecacie? Nie chce nic z 661 no eventualnie Gracje ale wiem ze w tej cenie mozna wykminic cos leprzego... co polecacie? Przeznaczenie glooownie street troche 4x...
Pozdro i z gory dzieki :)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
no ja mam dainesa miałem troya.niekoniecznie musisz az 150wydawac bo troya masz za jakies 120-130.wszystko sie niszczy w sumie i troy i gracia.wydaje mi sie ze jakbys wział dainesa to bys był zadowolony.wygladaja bardzo solidnie a od dystrybutora wiem ze sie trzymaja.od siebie polecam jak najbardziej
http://mmorswin.pinkbike.com/
-
- Kontakt:
a cedriki odradzam.. po 2 dniach wygniotla sie pianka pod tym karbonowym ochtraniaczem.. odeslalem na gwarancji to mi powiedzieli ze rozmiar mam zly... niby wszystko pasuje mi na reke.. ale nie chcialem sie klocic bo by mi je miesiac trzymali a w koncu i tak odeslali te same.... pozatym sa z jakiegos ***** materialu i zaczynaja sie drzeć od rzepów... wszystko tylko nie to.. bo za ta kase sie nie oplaca....
-
- Kontakt:
ble => Bo tez zalezy, ktore masz Descendy. Ja mam te z prostym napisem "SixSixOne" na klykciach (stary model, sprzed 3 czy 4 lat wlasnie). Pozniej byly jeszcze te z takim "okraglym" designem i mniejsza iloscia gumowych wstawek, ktore juz sie targaly bardzo szybko. Potem zastapily je Cedriki, ktore juz w ogole wytrzymuja kilka dni w gorach zanim sie cos zacznie w nich pieprzyc :/
Lizard Skins Komodo :] Półtora roku żadnych dziur. Kupiłem jako "Goracą dniówke" na ride-zone.pl za 65zl (teraz normalna cena 99zl) ;) Wcześniej też miałem Lizardy ale model Red Devills i wytrzymały ponad 3 lata :)
http://tablica.pl/oferta/rama-specialized-big-hit-fsr-1-rozmiar-m-stan-bdb-ID2AUgz.html#60bfe7734a;r:;s:
-
- Kontakt: