siema,!
strasznie mi się podobają takie cholernie tykające piasty, ja np,mam 475 i to hujstwo wogóle prawie nie tyka,
jakie są najbardziej tykające(najgłośniej) na świecie?
albo co można zrobić żeby było głoścnej
?
jak ja kocham to forum, kolega sie grzecznie pyta a tu juz wszyscy sprzedajecie mu jazdy, moze ktos po prostu lubi glosno cykajace piasty, ja tez lubie,i co juz jestem lanser, tak?Jestescie zalosni!
Paul jakie kilka tysi? nie za dużo? a poza tym chris king wcale taki głośny nie jest, novatec jest głośniejszy... reborn z resztą też... a żeby piasta tykała bardziej, to ją rozkręc i wywal smar, ale to głupi pomysł... szybko padnie....
hmm nie wiem czy rohloff robi "zwykle" piasty tzn nie te 14 biegowe bo te ostatnie to raczej do glosnych nie naleza.
fajnie chodzi hadley (mialem 2 -wiem co mowie!) ,ringle, chris king, dt stare maja taki "szlachetny" dzwiek moze nie tak glosne jak w w/w piastach ale bardzo przyjemny dla ucha :D
sebonk nie ma się co już denerwować te forum to użytkownicy w wieku 12-15lat , więc wypowiedzi na poziomie jest "jak znalazł"
ps: też bardzo lubię pykające piasty :)
Wooyek to nie lans sam lubie tykające piasty jak większość osób , ja mam ns coastera ss :D i wolnobieg ładnie tyka, mam zamiar kupic głośniejszy i lepszej firmy :)
btw. nie czepiajecie się chłopaka, ale taki temat było założyć w off topiku :P
piona
Ja mam Reborna Bloodlines i nie wydaje mi sie zeby byl bardzo glosny. No slychac go ale bez przesady. Jak ktos byl na masie na Pomorce (chyba poczatek wrzesnia) to ktos w santa cruzie mial taka cholernie glosna. To bylo piekne dla ucha.
hadley naprawde głosno traska :D a jak sie szybciej jedzie to niczym dzikie stado przczółek, jeszcze dosyc glosno działa hope- ale nei wiem jak sie nazywa wiem ze ma na 5 srob mocowani na tarcze.