Cześć . Dzisiaj dobiłem MX comp coil on ma zewnętrznąregukacje twardości i był na maksa i go dobjiłem teraz pytanie wiem żętrzeba dolać olej ale w które mjejsce bo nigdy nierozbierałem takiego amorka a jak odkręciłem korek były akie dwie rureczki i chyhba podkładki ale niewiem prosze o odpowiedźtych co mają mx com coil'a .
z góry dzieki
MX COMP COIL DOBJIA pomocy!!!!
ej a czy ktośma ten amor
bo niewiem jak wygląda ssv a jak hscv i niewiem co tam są za tłumiki. bo chciałem odkręcićkorek i tak poprostu wlać ale on ma 6 podkładek w środu i niewiem cyz tak moge sobie dolać odrazu odkręcając korek bo niewiem cyz to coś da prosze o odpowiedzi tych co mieli doczynienia z tym amorem
bo niewiem jak wygląda ssv a jak hscv i niewiem co tam są za tłumiki. bo chciałem odkręcićkorek i tak poprostu wlać ale on ma 6 podkładek w środu i niewiem cyz tak moge sobie dolać odrazu odkręcając korek bo niewiem cyz to coś da prosze o odpowiedzi tych co mieli doczynienia z tym amorem