No wiec mam zamiar kupić hydrauliki :] nie wiem jaka jest różnica między 535 a 525, które kupić ? niektórzy mi mówili że 535 są gorsze, wszędzie gdzie czytałem pisało że są lepsze lub takie same. Może wy mnie oświecicie ? Nie piszcie czasem jakie inne hample kupić :P waham się między 535 a 525. Czekam na odpowiedzi :]
Ja mam na przodzie 535 (203mm) i jest swietny.. od 525 rozni sie chyba tylko wygladem i uzytym materialem.. moze w klammce cos zmienili... 535 jest nastepca 525 wiec teoretycznie powinien byc lepszy. ale to trudno jednoznacznie okreslic. Ja teraz biore 535 na tył.. podoba mi sie. pzdr
Jezdze na 525 z przodu i 535 z tylu, obydwa na tarczach 203mm. Kupilem 535 w zeszlym roku, ze wzgledu na brak 525 w sklepach i troche zaluje, poniewaz moim skromnym zdaniem 525 pracuja ciut lepiej, mimo ze sila hamowania podobna, z 535 mam ostatnio nawet problemy bo gdzies puszcza mi cisnienie po jakims czasie, poza tym nie lubie "gumiastych klamek", a tak wlasnie pracuje ta w modelu 535. Osobiscie polecalbym 525.
wiecie :P ja się przesiadam z v-ek najniższego modelu tektro :P więc dla mnie to będzie tak czy tak dzień do nocy :] tylko wlaśnie się wacham :P bo nie moge znaleźć 525 na tył w miare taniego a 535 znalazłem za 249 zł przód i 249 zł tył więc chyba się skuszę :P
Co macie na mysli piszac gumiasto? Klamka wam sie zapada? Na to jest sposob, dobrze odpowietrzyc uklad. 535 to praktycznie ten sam hamulec co lx(z zewnatrz rozni sie tylko kolerm) a lx-y sa wedlug mnie swietne. Ja wybralbym 535.
Bierz 525 :) Naprawde fajny hamulec!! Jak lubisz się pobawić na rowerze urzywając hampla to bez zastanowienia :) Tylko może z inną tarczą bo ta seryjna shitmano strasznie się grzeje.