Opona do street/dirt/lekki DH i FR
Opona do street/dirt/lekki DH i FR
Witam szukam w miarę lekkiej opony do street/dirt/lekki DH i FR, z średnim bieżnikiem, za małymi oporami. Mam do wydania 100zł na oponke i szukam opony 24 calowej a najgrubsza jaka mi wejdzie to 2.30.
Myślałem na Tioga Blue Dragon. Co o niej myślicie? Może polecacie coś lepszego?
Myślałem na Tioga Blue Dragon. Co o niej myślicie? Może polecacie coś lepszego?
i może jeszcze maja nie łapać snejków,być tanie i nie będą sie scierać przy chamowaniu.stary,rozpietość masz taka że ciężko to ogarnąć.nawet jeżeli znajdziesz taką opone to będzie ona tylko próbowała dawać rady .chciałeś jedną droższą to kup sobie dwie tańsze.jedną w góry albo w te dh/fr jak piszesz ,a drugą na miacho.zmiana gumy to chyba nie tragedia.k-rady i tioga chyba dadzą rade w tym przedziale cenowym albo lekko go przekroczą
Gasper nie ma szans na coś takiego! Albo albo... poza tym jak streetowa opona miała by dawać sobie radę w górach i odwrotnie? Nie ma rzeczy uniwersalnych...
edit:
Spróbuj wybrać na czym Ci bardziej zależy! A może coś 4crosowego by się nadało? Niski profil, nie wysoki płaski bieżnik(na pewno lepiej sprawdzi się niż typowy bieżnik FR w street'cie) jak ale jednak kostka(zawsze to jakieś boczne trzymanie w górach)Mianowice Maxis LOPEZ. Nic innego mi nie przychodzi do głowy, za duża rozpiętość.
edit:
Spróbuj wybrać na czym Ci bardziej zależy! A może coś 4crosowego by się nadało? Niski profil, nie wysoki płaski bieżnik(na pewno lepiej sprawdzi się niż typowy bieżnik FR w street'cie) jak ale jednak kostka(zawsze to jakieś boczne trzymanie w górach)Mianowice Maxis LOPEZ. Nic innego mi nie przychodzi do głowy, za duża rozpiętość.