Dla ludzi o mocnych nerwach z wyobraźnią
-
- Kontakt:
Ludzie to smutne przypadki, niestety takich wypadkow coraz wiecej. Czasem ktos sie zagapi, czasem faktycznie brawura, ale ciezko cokolwiek na to poradzic.
Zwierzaki inna kwestia, bylo juz wiele razy i nie raz wypowiadalem sie o moim stosunku do takich zachowan. Bez mrugniecia okiem kulka w leb takim ludziom. Z satysfakcja.
Zwierzaki inna kwestia, bylo juz wiele razy i nie raz wypowiadalem sie o moim stosunku do takich zachowan. Bez mrugniecia okiem kulka w leb takim ludziom. Z satysfakcja.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
z tymi zwierzakami dobre.. oczywiscie w przenosni.. ludzka chciwosc i bezuczuciowosc siega jednak dalej,prawdopodobnie w Azji ludzie łapia tam mniejsze rekiny i obcinaja im płetwy..! na doskonałą zupke ... a bezużyteczną rybke wywalaja sporwotem do wody,po czym sie topi z braku lenu. Chociaz wolałbym chyba sie utopic niż byc zywcem obdarty..:/
http://www.pinkbike.com/photo/1465045/ hehe
pierwszy link - nie wywarł na mnie szczególnego wrażenia, podobne szczątki widzę 2razy w tygodniu.
drugi link - obejrzałem do połowy i wyłączyłem. Na kawałki ludzkie mogę patrzeć i jeść kanapkę, ale nie mam nerwów,by patrzeć na cierpienie zwierzątek. Tych skurwieli należy tak samo potraktować - oskórować, posypać solą i puścić, niech sobie biegają. I niech zdychają powoli.....
drugi link - obejrzałem do połowy i wyłączyłem. Na kawałki ludzkie mogę patrzeć i jeść kanapkę, ale nie mam nerwów,by patrzeć na cierpienie zwierzątek. Tych skurwieli należy tak samo potraktować - oskórować, posypać solą i puścić, niech sobie biegają. I niech zdychają powoli.....
-
- Kontakt:
czepiam sie bo mnie wkurwia jak cała strona jest rozciągnięta skoro wystarczy podać taki link http://www.burlanda.it/non_correre1.htm :[
proste nie? :/
proste nie? :/
-
- Kontakt:
ludzie którzy tak mordują zwierzęta zasługują tylko na jedno - śmierć
ciekawe czy byli by tak szczęśliwi gdyby nimi tak ktoś rzucał i obdzierał ze skóry na żywca, popier****ni przecież to żywe stworzenia jak człowiek i też cierpią....ja bym nie miał serca, żal mi tych zwierzątek a najbardziej wkurw** mnie to że ani Wy ani ja nie możemy temu zaradzić
"Boże widzisz a nie grzmisz"
ciekawe czy byli by tak szczęśliwi gdyby nimi tak ktoś rzucał i obdzierał ze skóry na żywca, popier****ni przecież to żywe stworzenia jak człowiek i też cierpią....ja bym nie miał serca, żal mi tych zwierzątek a najbardziej wkurw** mnie to że ani Wy ani ja nie możemy temu zaradzić
"Boże widzisz a nie grzmisz"
Grzesiek