Piosenki AntyRadio/ RoxyFm

Matys HIPNO
Kontakt:

Piosenki AntyRadio/ RoxyFm

Post autor: Matys HIPNO »

Witam Chciałbym się spytać czy ktoś nie zna tytułów kilku piosenek. Lecą zdaje się bardzo często wieczorami na anty radio lub roxy nie wiem słucham oby2ch i nie kojaże które dokładnie. Jedna to jest taka polska co śpiewają o sytuacji w Polsce i o Marsie, Druga jest o Wyśmiewaniu się z władzy w Polsce i o naszych politykach, nawet był jej teledysk w telewizji co taki ziąą śpiewał jako prezenter programu i momentami byly takie migania ekranu i wyglądał jak diabeł. Była jeszcze jedna, ale nie istotne. Chodzi mi o te 2 piosenki jakby ktoś mógł zapodać nazwy... Thx pozdro
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

Pudelsi-Wolnosc Slowa.ten "zia" to Malenczuk..A ta pierwsza to moze Big Cyc Mars napada?
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
LastMan
Kontakt:

Post autor: LastMan »

Kazik - Mars Napada
Pudelsi-Wolnośc Słowa
Matys HIPNO
Kontakt:

:DDDDD Tak o to mi chodziło ;d;d Dzieki bardzo Pozdro

edit.
a jeszcze chłopaki jest taka jedna też o Polsce a to kawałek z niej "...Cała ta historia niesie morał całkiem spory, świat zrozumiał że ten kraj nie jest tak bardzo chory..."
LastMan
Kontakt:

Post autor: LastMan »

Buldog-V Rozbiór Polski
Z podobnych klimatów polecam jeszcze:
Kazik-Polska płonie
Pozdro :)
Matys HIPNO
Kontakt:

i to wszystko :) mam już Dzieki bardzo Wam wszystkim

edit.
Bardzo mi się podobają takie piosenki co mówią całą prawdę o naszym pinknym kraju
ODPOWIEDZ