heh za 260 zł to byłoby fajnie kupić nową na gwaracji :D Coś nie rozumiem czyli im większa rama tym lepsza do skakania ? a im mniejsza to do jeżdżenia ? ;p Zielony coś Ci sie pomyliło... no jak narazie to z dragstara to znalazłem tylko po 389 zł NowE a może dartmmor strret style bo są po 300 zł ?? na allegro ? ;)
buddy 03 - strasznie długie i manual trudno idzie ...
> Zielony < pisze:nie kupuj 16, tez kupilem kiedys 16, bo chcialem sobie pojezdzic, no i du pa, zaczalem skakac, i wogole juz nie jezdzilem tylko skakalem i bardzo zalowalem, ze wybralem taka duza rame,
czyli mowisz ze wieksza nadaje sie do skakania a mniejsza do jezdzenia?
tylko to mozna wywnioskowac...
nie nie nie
chodzi o to ze jak kupulem sobie rame do jezdzienia, ale tez chialem sobie czasmi skoczyc z jakiesgo mureczka czy cos, ale szybko mnie wcieglo skakanie, wiec przestalem jezdzic, wiec skoro juz zaczalem tylko skakac i poznawac ten sport, to bardzo mi przedzkadzala duza rama
w kazdym razie do stakania nie nadaje sie duza rama i ***
Lubie przeszkody,ktore nie byly budowane z mysla o jezdzie na rowerze
STREET to tylko BMX
bierz draga 14 cali i bedzie ok. a jak ma byc tanio to uzywany!!
chociaz sztywniaki krossa sa ok :) mam zloznego, z exr 120mm i do jazdy jest super z wyciagnieta sztyca i poskaczesz tez cos na nim :)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Bogas Eeee... Czemu narzekasz na draga ?! Przy mnie koleś skakał na 1,5 rocznym dragu 11m w wyrobisku pare razy, razem z duraczem i sie trzymał fajnie... A 16 to faktycznie porażka.
Albo jeszcze Prodigy 9,81 - a tak pytanie co do tego, to w nim nie można mieć przerzutki z tyłu, nie?
ja dalem 260 z 18 miech gwara z sztyca i zaciskiem i hakiem ,nieestety bez sterów.
Cena niejest jakas niska ale z gwarancja i w stanie bdb,mysle ze bylo warto ;)