Mam Kone Shred z 2006r. Niestety przedni amor (dirt jam comp) zdecydowanie nie pracuje tak jak bym sobie tego zyczyl. chcialbym wymienic go na cos bardziej do zjazdow gdyz pozniej planyje zmiane calej ramy, mam w zwiazku z tym pytanie na co najlepiej powinienem poki co wymienic tego amora?
Pff ie za duzo?? za ta kase mozesz miec wsyztsko, 888, dorado, monstera czy foxa 40 uzywke. Tylko ja bym tego do shreda nie wkladal. Do tej ramy wiecje niz 150mm skoku bym nie dawal. POmysl nad zmiana ramy i amora jak juz.
66 troche ciezki i tez moze nie wytrzymac z ta rama. Zobacz na nowe RS Domainy masz z uturnem 115-160 wiec bys sobie skok ustawil taki jak tobie pasuje. Albo zmien od razy rame na jakas za tyciaka, troche tego bedzie i kup juniora w 2000 tyisacach sie zamkniesz spokojnie.
To masz dm fr 4,0 za 1500 nowke, masz khs uzywke teraz na alegro, moze giant ac, za 1500 powinienes tez dostac kone stinky starszy rocznik. Albo akite, byl ostatnio temat poszukaj sobie.
To masz dm fr 4,0 za 1500 nowke, masz khs uzywke teraz na alegro, moze giant ac, za 1500 powinienes tez dostac kone stinky starszy rocznik. Albo akite, byl ostatnio temat poszukaj sobie.
Jakos nie mam przekonania do tej ramy, smierdzi pointem. A do malucha bym tez nie wsadzal silnka 3,0 na przyklad. A jak ma kase i chce zaczac bawic sie w zjezdzanie to starczy mu i na fula i na amora.