O co chodzi w tej hopce?
-
- Kontakt:
O co chodzi w tej hopce?
Jade sobie pojeździć na rowerze, poskakać na bartoszowicach, aż tu nagle ku mojemu zaskoczeniu jakieś nowe hopki powstały. Niby wszystko dobrze, super że ktoś jest mniej leniwy ode mnie, ale o co tu chodzi? Niech ktośmi wytłumaczy, czy ta największa nowa hopka jest zrobiona, czy nie? Wygląda to tak, że niby jest rozpęd z wału, niby wyskok z tej oto hopki, a lądowanie jest... kontrowersyjne. Nie wiem, czy tam się wzbija w górę i zeskakuje bliziutko w ten dół, czy leci troche za daleko jak na tą hopkę i ląduje się na płaskim, ale pod górkę. Ogólnie: jest zeskok, ale taki jakiś w górę
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
No to tak, moze zaczniemy na petli autobusow na biskupinie. Jedziemy na jaz opatowice, ale nie przejezdzamy na druga strone - wrecz przeciwnie - jedziemy walem w strone odwrotna do ZOO. Nastepnie mamy rozwidlenie: jedziemy na jaz bartoszowice, a nie na mosty chrobrego (tamtedy mozna jechac na kile). Potem tuz za jazem jedziemy nieznacznie w prawo, no nawet nie musimy skrecac, w kazdym razie nie skrecamy w lewo. I tutaj mamy kolejny problem, mianowicie jak ktos ma jakies samoprzylepne buty do betonu i chce zaoszczedzic 150 metrow to jedzie w lewo, a ci bardziej wygodni jadą w prawo na gorne wrota sluzy, przejezdzamy przez te wrota i skrecamy w lewo. I tak jedziemy tym walem az zobaczymy po prawej te hopki, za jakies 20 metrow beda nastepne, a za nastepne 30 metrow.... lepiej moze nie bede zgarszac ludzi na porzadnym forum. Napisze tylko tyle, ze jest to miejsce spotkan okolicznej mlodziezy.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: