Nowego Dirt Jumpera sobie odpuść, All Mwwoutain byłby fajny bardzo ładnie pracuje szczególnie te starsze wersje. DO fr bierz na ośkę sztywną zdecydowanie lepiej sie trzyma. ALe jak teraz tak przeglądam allegro to wogole nie ma ciekawych ofert. JA brałbybym coś takiego jeśli chodiz o nówke http://www.allegro.pl/item198815427_mar ... _2006.html
Jeśli cchesz smigac dirt i fr to ja widze tylko opcje z regulacja skoku np. pike albo sherman. Sam chcialem brać shermana 110-150 a za ta kase dostaniesz w nielzym stanie no i ja bym wolał jednem wsadzic ta sztywna oś drogie nie za a warto dla sztywości.
Pike'a nie chce bo nie jest super wytrzymaly.
DJ3 jest bardzo ciezki i ma slaby skok
All mountain nie jest za bardzo do fr tylko do enduro ale chyba bylby dobry
A sherman ???
Moze jakas oferta na allegro by sie znalazla do 1000zl ??
czy sherman jest na os 20mm ?
To jest 2 półka i na Qr20. Ja tam jestem przecinikiem Pike'ów których jak psów u nas. Nie widzę tego w Fr i już. Sherman to świetny amor. Jeździłem na wersji 110-150. I jego praca mi się podoba a 409 za holerę.
Shermana to szukaj po giełdach albo na allegro, mozesz poczytac w sprzetowni albo w szukajce o nim bo sporo bylo o tym amorze. Nówki juz niegdzie nie dosatniesz ale ostatnio na allegro troche tego bylo. No i napisalem pw :)