No więc zostało już 17 dni roboczych do końca roku,wiadomo wakacje wyjazdy etc. No i chciałbym zapytać was usery czy ktos jedzie na jakiś obóz i gdzie :) no i oczywiście daty etc :). A i proszę bez ja mam 12-13 lat i nie wiem czy pojadę, tylko konkretne osoby :)
hey :)
tutaj masz obozy rowerowe organizowane z Joda i Siaraz ze wspołpraca mud-brothersów ... jezeli masz 13 lat mozesz jechac do Puław na oboz rowerowy :)!
tutaj amsz wszystkei szczegóły obozu:
Friki MUD yyy no mam troszkę więcej niż 13, tak kurde chciałem sie dowiedzieć liczbowo kto gdzie jedzie, żeby się wpasować :D. Skoro można pytać, to jak wygląda transport sprzętu ?
na 1 turnus moze bys sie wcisnął jako ostatni...a jak nie to zapraszam na drugi turnus :) jest jeszcze troche miejsc :)
transport sprzetu... jest przyczepka na 40 rowerów pakujemy sie w Krakowie w wyznaczonym przez buiro miejscu i jedziemy (kazdy moze sobie sam zapakowac rower - normalne uchwyty na rowery jak na dach do auta).
jedziemy Autokarem a za nim bedzie ta przyczepka (do autokaru oczywiscie pakujemy reszte bagazy-ubrania itd).
Jozan do austri jest tyle osob :) zapraszam napewno bedzie lepiej niz u totalbikes... fajna kadra i nigdzie tak w Polsce nie pojezdzisz jak tam gwarantuje Ci to :)!
A czy wiecie coś może o obozach STREETowych? Jestem poważnie zainteresowany. Mam 16 lat, jeżdze na Mtb. Moj Kumpel np jedzie na WooDcamp( oczywiscie deska) i mowi mi że są również turnusy dla bikerów ale jedynie BmX ;/
Pomóżcie, zostało mało czasu. Jeżeli nie orientujecie sie to chill,poszukam.