Basen z gšbkami :)
Basen z gšbkami :)
Witam , gdzie sa baseny z gabkami w Polsce ? bo jakos nigdize nie moge znalesc;/ albo ile kosztuje postawienie czegos takiego ? :] Pozdro :D
Hmmm... a tak offtopując - mam katar i siedzę z rolką papieru toaletowego do opróżniania nosa i tak czytam ten topic - może zamiast gąbek lepszym wyjściem byłby zakup kilku pak taniego "szarego" papieru toaletowego w MAKRO, porozzrzucać po basenie i jest gites :)
A myślał ktoś, żeby np. Zrobić basen ze styropianem? Bo mi własnie chate ocieplają styropianem ok 10 cm gruby... Jakby resztki pociąć na kwadraty 10 x 10 x 10... :D
A myślał ktoś, żeby np. Zrobić basen ze styropianem? Bo mi własnie chate ocieplają styropianem ok 10 cm gruby... Jakby resztki pociąć na kwadraty 10 x 10 x 10... :D
Johnyk papier sie po jakims czasie podrze na w c**l małe kawałeczki, pogniecie i w koncu ubije, a styropian jest mimo wszystko twardy, a wychodzenie z kulek styropianowych musi być katorgą. będziesz je miał pod ubraniem, w gaciach, dupie, w nosie, ustach, niedajboże w uszach... lepiej nie ryzykowac
gg# 3594350
[s] 2 x koła 24 !!
http://tiny.pl/ddt3
[s] 2 x koła 24 !!
http://tiny.pl/ddt3
Jak chcesz Cwiczyc triki to polecam w zimie niezly hardcore a nic nie boli wystarczy chopka i kupe sniegu :D ja sie tak uczylem backflipa ale ze zima w tym roku byla uboga w krakowie wiec malo co cwiczylem ale poklecam snieg :D:D hehe a basen z Gabkami to jest w zajezdni we wrocku :) pozdro
Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)
a nie lepiej sobie jakiejś kostki słomy/ siana załatwić, a żeby cie nie kuło to w worki pakować, a pomysł evera z piaskiem nie jest taki zły tylko że taka kupa przyda sie jak jesteś pewny że wylądujesz na koła. a styropian jak zapakujesz w worki to będzie git tylko że muszą być mocne. ale i tak najlepsze są gągki, lub takie piłeczki jak na placu zabaw :-D(żart)