krk-kurdwanow i okolice-trasy zniszczone

sudi
Kontakt:

Post autor: sudi »

Nie wiesz skad miala trasa sie zaczynac.... wiec nie gadaj . Te niby profile, to nie byly gotowe profile... tylko zaznaczane bylo gdzie owe beda prowadzone .

Co do mojej jazdy - zejdz ze mnie, bo to moja sprawa jest i może mam powody jakieś .

Gap - doskonale wiem co to jest.... a tutaj w zamyśle był gap nad główną linią w tym lesie , aby nie przekraczać jej .

Osoby... Dostałeś PW, to pogadamy ...
WWW.WFSPORT.PL
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
sudi
Kontakt:

-------------

Ok ... sprawe uznaję za zakończoną. Dalsze rozmowy miały i mają miejsce na pw .

Doszliśmy ( mam nadzieję ) z rav4868 do zgody i niech tak zostanie .

Kwestia drzewa- przyznaję się publicznie do tego, rozumiem i więcej grzeszyć nie będe, aczkolwiek digerem nadal pozostanę, lecz raczej będe się trzymał zupełnie innego obrębu miasta... .

Kwestia zawodów i całej reszty - jestem jakby nie patrzeć niewinny .

Rozmowy z leśnikiem będą i jeśli pozwoli ( a myślę, że jak się wkońcu postaramy naprawdę to pozwoli ), to miejscówka zostanie odbudowana i deklaruję swoją pomoc i w staraniach i w odbudowie.

Pozdrawiam i proszę ze mnie nie robić drugiego evera , bo chyba nie zasłużyłem sobie na taką opinię ... a niektóre osoby zdążyły się już wyżyć... osoby, które nawet w krk nie mieszkają i nie znają prawdy i sprawy .
WWW.WFSPORT.PL
rav4868
Kontakt:

Post autor: rav4868 »

sudi napisał mi: P.S. - Moglibyśmy też dojść do zgody na forum ... bo jakby nie patrzeć, bardzo niszczy to opinie o mojej osobie, a nie chciałbym się stać everem jakimś ... No bo jakby nie patrzeć, to jednak 75% tego wszystkiego co było napisane, nie tyczy się mnie ( poza tym drzewem, do którego się przyznaję ).

Człowieku nie rozśmieszaj mnie. Było wcześniej pomyśleć, a nie teraz.
Jak chcesz poprawić swoją sytuacje to załatw jakiś papierek z pozwoleniem na kopanie w jakimś lesie – i kop sobie tam do woli…
><)))'>
sudi
Kontakt:

rav4868 Niszczy, bo pracowałem sobie na czyste konto . Nie zrobiłem żadnego przekrętu ze sprzętem nigdy, nie wycyckałem nikogo z kasy i wogole...nie pisalem ******* i klamstw.

Nie jest przyjemne raczej jak w każdym temacie jest się wytykanym i generalnie gnojonym . Chce dojsć do zgody, bo czuje się bezpodstawnie posądzony o wiele rzeczy. Drzewo - miało miejsce, do czego się już wielokrotnie przyznałem . Ale nic innego z rzeczy o które zostałem posądzony- poprostu pretensje sa kierowane nie do tej osoby .

Ad. zalatwienia papierka - powiedzialem Ci na PW, powiem i publicznie .

Papierek, o którym mowa była jakiś czas temu, o pozwoleniu na zrobieniu traski w wytyczonym miejscu w lasku wolskim ... poprostu nie dojdzie do skutku, bo wtrąciły się w to co było załatwiane osoby trzecie i jak to zwykle bywa - sprawa polegla w gruzach .

Ale dobrze...
WWW.WFSPORT.PL
KefirQn
Kontakt:

Post autor: KefirQn »

Nie wiesz skad miala trasa sie zaczynac.... wiec nie gadaj . Te niby profile, to nie byly gotowe profile... tylko zaznaczane bylo gdzie owe beda prowadzone .

Co do mojej jazdy - zejdz ze mnie, bo to moja sprawa jest i może mam powody jakieś .

Gap - doskonale wiem co to jest.... a tutaj w zamyśle był gap nad główną linią w tym lesie , aby nie przekraczać jej .
ja bardzo duzo budowalem w tym lesie z rav4868 i ze Schodkiem wiec sory ale wara od lasu !! kto robi profile na srodku drogi?dziury na trasce i nazywa to niby tarkami <hahaha>?scina drzewo ktore w niczym nie przeszkadzalo?i podnosi cisnienie ludziom ktorzy ten las w wiekszosci zbudowali? jak to kto SUDI!!nie no czlowieku sory ale ty nie wiesz co to jest gap
i tylko robisz z siebie blazna widzialem jak wszystko kaleczysz i wogole wez prosze cie nie osmieszaj sie bo naprawde zal.pl i z tego co wiem to nie jestes mile widziany w naszym lesie (to tak poza nawiasami) wiec siedz sobie tam u siebie i nie Wqr**j ludzi z gory dzieki:)
p.s a co do Rafala to jezdzi 100 razy lepiej od ciebier i skacze takie zeczy o ktorych ty nawet nie sniles :)pozdro
Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)
sudi
Kontakt:

KefirQn Słuchaj ... mnie to już wszystko jedno jak mnie bedziesz jechał i wogole . Co do tekstu "nasz las" - ok... postaw tabliczke przed nim .

Przyczepiłes się też do mnie, jakbym ja był WSZYSTKIEMU winiem . Prawda jest taka, ze jestem winien jednej tylko rzeczy i tyle . Ja profili na środku drogi nie robiłem, bo profili wogole nawet nie zaczęto robić, gdyż były tylko znaczone, gdzie by miał owe powstać .

Ok ... ja już się nie wypowiadam w tym temacie, bo wszystko co bym powiedział, zostanie i tak użyte przeciwko mnie . Zróbcie ze mnie kolejnego evera, szargajcie jak niegdyś Nemera, nei wiem... zlinczujcie, obijcie, zabijcie, zatłuczcie... nie wiem jeszcze jakie macie pomysły .

Generalnie widze, że nie ma sensu ... bo i tak i tak czuje się już dostatecznie zgnojony i niesłusznie . Przez niektóre osoby, to mam tylko ochotę sprzedać rower, bo się odechciewa człowiekowi.
WWW.WFSPORT.PL
rav4868
Kontakt:

ile chcesz za 66?
><)))'>
KefirQn
Kontakt:

Post autor: KefirQn »

no ile chcesz za 66 ? a moze masz jakies fajne hamulce do sprzedania ?
Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

kurwa Sudi,nie rob z siebie meczennika.Przestan plakac,wez dupe w troki i pojdz sie wyzyc na rowerze.

rav4868KefirQnidzcie sprawdzic czy Wam sie srubki w rowerze nie poodkrecaly.
Las bedzie Wasz jak bedziecie mieli notarialny akt wlasnosci,poki co las jest wlasnoscia Panstwa.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
MadCow
Kontakt:

Post autor: MadCow »

"Nasz las" - o, jak fajnie, państwo Ci dało?
"jezdzi 100 razy lepiej od ciebier i skacze takie zeczy o ktorych ty nawet nie sniles " - jeeej, to super! Mogę go dotknąć? A Ty, drogi KefirQ, pewnie 100x lepiej od rava? Jesteś moim bogiem...
"widzialem jak wszystko kaleczysz" - o Boże! To straszne! napiszę do Sz.P. Kaczora, żeby kaleczenia zabronił, bo w końcu w Polsce nie wolno robić czego się chce!

" pozwoleniu na zrobieniu traski w wytyczonym miejscu w lasku wolskim ... poprostu nie dojdzie do skutku, bo wtrąciły się w to co było załatwiane osoby trzecie " - No to na przyszłość załatw coś do końca i na 100% a potem mów.

Ogólnie rzecz biorąc Panowie prezentujecie poziom typowego krakowskiego bikera w wieku oscylującym w granicach 14-16 lat, czyli: jestem zajebisty, wszystko co zrobiłem jest zajebiste, z innymi nie pogadam normalnie bo jestem zbyt zajebisty (dla nich) i nie zniżę się do poziomu.

Zastanawia mnie to, czemu rowerzyści z innych miast mogą się dogadać... może mają odrobinę dystansu do siebie? Albo odrobinę szacunku do pracy innych? Lub też umieją się zachować i nie wyrzucają śmieci tam gdzie stoją? Założę się, że te 2 ostantnie rzeczy bardzo pomagają zbudować dobrą miejscówkę i żyć w zgodzie z leśniczym.

Co do wypowiedzi na temat części.
HAHAHAHA, co za poczucie humoru...
Zazdrość straszna rzecz?

Przedłużając jeszcze mojego posta:
Nie męczcie się z jechaniem po mnie, i tak to oleję.
A na sprzedaż mam Travisa, może chcecie?
rav4868
Kontakt:

spoko - ciekawe gdzie teraz będziecie jeździć ;)

A co do 66 brat szuka, więc się grzecznie zapytałem.
><)))'>
FixxerW11
Kontakt:

Post autor: FixxerW11 »

byłem świadkiem tej sytuacji także myślę że mogę coś powiedzieć o sprawie. 1. gap jest zrobiony i da sie go polecieć a co do profili to Rav wież mi , bez nich nie złożył byś sie na niego.
2. Ścinanie drzewa tu faktycznie Sudi błysnął i nie mam zamiaru go usprawiedliwiać jednak trzeba zaznaczyć że drzewo stoi dalej więc myślę, że wszyscy powinni być zadowoleni szczególnie że Sudi oficjialnie przeprosił i dopilnuję że grzeszył więcej nie bedzie. jednak na poważnie. naprawde nie rozumiem Waszego zachowania. kumam że mogliśmy się zgadać i wybudować/polepszyć coś wspólnie, jednak jak mamy to zrobić jak Wy sobie stoicie drzecie sie w niebogłosy i po drzewach łazicie...sory ale to mi sie wydaje bardziej szkodliwe jakkolwiek śmiesznie by nie brzmiało.
Na konieć do wszystkich: więcej pokory! jeszcze co do zawodów to również orientuje się w sytuacji i z tego co mi wiadomo to Sudi tylko załatwił sponsoring WF-Sportu i krotkofalówki. reszta zajęli sie Wąsu i Adek, więc nie widzę powodu żeby obarczać winą Sudiego za "reklame lasu". z przyszłośćiowych planów dodam że trasa robi się w zupełnie innej części krakowa i nie bedzie kolidowała z Waszymi dokonaniami budowniczymi. tyle z mojej strony. sory za błędy ale na szybciochu i nerwach pisałem.
WWW.WFSPORT.PL
sudi
Kontakt:

FixxerW11 Poruszył jeszcze jedną ważną rzecz... że ja w zasadzie tego drzewa nie sciąłem ostatecznie i stoi jak stało ... Ale to już nie ważne .
WWW.WFSPORT.PL
rav4868
Kontakt:

I stoi tak nagryzione w połowie
><)))'>
FixxerW11
Kontakt:

byłem świadkiem tej sytuacji także myślę że mogę coś powiedzieć o sprawie. 1. gap jest zrobiony i da sie go polecieć a co do profili to Rav wież mi , bez nich nie złożył byś sie na niego.
2. Ścinanie drzewa tu faktycznie Sudi błysnął i nie mam zamiaru go usprawiedliwiać jednak trzeba zaznaczyć że drzewo stoi dalej więc myślę, że wszyscy powinni być zadowoleni szczególnie że Sudi oficjialnie przeprosił i dopilnuję że grzeszył więcej nie bedzie. jednak na poważnie. naprawde nie rozumiem Waszego zachowania. kumam że mogliśmy się zgadać i wybudować/polepszyć coś wspólnie, jednak jak mamy to zrobić jak Wy sobie stoicie drzecie sie w niebogłosy i po drzewach łazicie...sory ale to mi sie wydaje bardziej szkodliwe jakkolwiek śmiesznie by nie brzmiało.
Na konieć do wszystkich: więcej pokory! jeszcze co do zawodów to również orientuje się w sytuacji i z tego co mi wiadomo to Sudi tylko załatwił sponsoring WF-Sportu i krotkofalówki. reszta zajęli sie Wąsu i Adek, więc nie widzę powodu żeby obarczać winą Sudiego za "reklame lasu". z przyszłośćiowych planów dodam że trasa robi się w zupełnie innej części krakowa i nie bedzie kolidowała z Waszymi dokonaniami budowniczymi. tyle z mojej strony. sory za błędy ale na szybciochu i nerwach pisałem.
WWW.WFSPORT.PL
FixxerW11
Kontakt:

sory...za 2 razy
WWW.WFSPORT.PL
rav4868
Kontakt:

FixxerW11 - byłem świadkiem tej sytuacji także myślę że mogę coś powiedzieć o sprawie. 1. gap jest zrobiony i da sie go polecieć a co do profili to Rav wież mi , bez nich nie złożył byś sie na niego.

Wytłumaczcie mi o co tu chodzi. Sudi mówił ,że profili nie było lecz tylko zaznaczył ich miejsce . Również było powiedziane, że gap został skoczony (jak by to było coś trudnego)
Więc powiec mi jak tego dokonaliście skoro bez band było by to nie możliwe ??
Skoro defakto nie zostały bandy zrobione lecz tylko zaznaczone, to raczej powinno utrudnić wam sprawę, a nie ułatwić.

To dlaczego tam wcześniej nie było profili i wszyscy bez problemu składali się na ta hopkę?(ta, która była już tam przed tym pseudo gapem)??
><)))'>
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

rav4868kurwa mac Rafal brakuje argumentow merytorycznych to zaczynasz sie czepiac slow?
Juz wiemy ze chcesz wylac swoje smutki na Sudiego.Jesli jednak tak nie jest,a jest tak jak napisales ze "wystepujesz w imieniu ogolu" to moze daj sie tej reszcie wypowiedziec a sam korzystaj z tego ze masz gdzie jezdzic.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
rav4868
Kontakt:

Piotrex – nie po prostu napisałem to co miałem napisać. Sudiemu się oberwało bo akurat już wcześniej miałem okazje z nim gadać. Co do reszty organizatorów zawodów – jak będę mieć okazje to na pewno nie omieszkam z nimi zamieć parę słów.
Co do reszty zainteresowanych ta sprawą. Tak jak ja raczej nie używaj dh-zone (wystarczy zobaczyć na moją ilość wypowiedzi )bo nie widzą sensu(nawet nie są zarejestrowani), ja sporadycznie się wypowiadam, natomiast zaistniała sytuacja troszkę mnie zszokowała i nie szybko ucichnę.
Jeżeli autorytetem dla tutejszych formuowiczów jest ilość postów to gratuluje – oby tak dalej.
><)))'>
ODPOWIEDZ