3.0 do pointa...
3.0 do pointa...
Witam... nie wiem czy juz byl temat poruszany, cyzy jeszcze nie, zapytam najwyzej jak juz bylo kiedys jeszcze raz za co przepraszam..
Czy wejdzie do Pointa opona 3 calowa ?? z bierznikiem ?.. Np jakis Nokian Gazza 26x3.0" albo Leopard 26x3.0" ??.. moze istnieje jakis sposob by go tam upchnac ;>??
dzieki wszystkim za odpowiedz w tej sprawie.. pozdrawiam
Czy wejdzie do Pointa opona 3 calowa ?? z bierznikiem ?.. Np jakis Nokian Gazza 26x3.0" albo Leopard 26x3.0" ??.. moze istnieje jakis sposob by go tam upchnac ;>??
dzieki wszystkim za odpowiedz w tej sprawie.. pozdrawiam
ludzie on sie pyta czy wejdzie opona a wy tylko po co, na co i dlaczego... jak chce 3" kapcia to chyba wie po co.
wogole co to za teksty typu:
wez sie troche ogarnij/cie, jezdzimy na tym na co nas stac, i nie wiem czemu mu wytykacie to ze ma Pointa... dramat:|
sloy na kole 24" wejdzie Duro, nokian niestety nie... tak czy siak, polecam 3 calowe kapcie:)
pozdr
wogole co to za teksty typu:
?!0gór pisze: po **** ladowac takiego lacia do takiejchujowej ramy to ja nie rozumiem
wez sie troche ogarnij/cie, jezdzimy na tym na co nas stac, i nie wiem czemu mu wytykacie to ze ma Pointa... dramat:|
sloy na kole 24" wejdzie Duro, nokian niestety nie... tak czy siak, polecam 3 calowe kapcie:)
pozdr
http://alek.pinkbike.com/album/haldy-2008/