Jak napompować koło
czy wy jesteście jacyś pokurwieni czy jak??? Potraficie tylko wyśmiewać początkujących i szydzić z nich na każdym kroku.Ale pomocy żadnej.....:(
Facet pyta o oczywistą sprawę, ale może ma 12 lat i pierwszy raz się w coś takiego bawi.
Może dostał pompkę do wentyli AV, a dętki ma z wentylem presta i dlatego nie może tego napumpać.
wozszym kup inną pompkę w rowerowym i pumpaj.
Facet pyta o oczywistą sprawę, ale może ma 12 lat i pierwszy raz się w coś takiego bawi.
Może dostał pompkę do wentyli AV, a dętki ma z wentylem presta i dlatego nie może tego napumpać.
wozszym kup inną pompkę w rowerowym i pumpaj.
ale jakim trzeba byc ******* debilem zeby nie wiedziec jak sie pompuje kolo !!!!! ja pompowalem kola w swoim rowerku jak chodzilem jeszcze do przedszkola !!!!! wiec nie ******* ze koles ma 12 lat i pierwszy raz sie w cos takiego bawi... no chyba ze wychowaly go słonie i mieszkal przez te 12 lat w dziczy to zrozumiem... !! poza tym nie ma rodzicow zeby mu napompowali albo powiedzieli co i jak tylko robi takie niedoppierdolone tematy ? wes ty sie jebnij pozadniew banie zanim napiszesz taki post... koles jest poprostu zalosny i na to nie poradzimy... niech sam poproboje... mamy 2007rok a nie 1807 gdzie kurwa nie wiedziano zabardzo co to rower pompka i pompowanie...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
To jest dział "dla początkujących" więc jak wam się nie podoba to tutaj nie wchodźcie.
A co do tematu to miałem ten sam problem. Nie jeden tysiąc kilosów przejechałem na rowerze a z takim zaworem spotkałem się pierwszy raz 2 miesiace temu.
Myślicie, że nie miałem problemu jak to napompowac ?
Nadal nie wiem jak to zrobić :D bo mam pompke z zaworem samochodowym.
A co do tematu to miałem ten sam problem. Nie jeden tysiąc kilosów przejechałem na rowerze a z takim zaworem spotkałem się pierwszy raz 2 miesiace temu.
Myślicie, że nie miałem problemu jak to napompowac ?
Nadal nie wiem jak to zrobić :D bo mam pompke z zaworem samochodowym.
http://katasbazyliszek.pinkbike.com/album/September-2007/
TEMAT ZAMKNAĆ
Problem rozwiązany a tylko sie nabijacie...wstydzilibyście sie.
Każdy jest jaki jest i nalezy mu sie ten SZACUENEK!!!!!!!!!
A wy jako bajkerzy to ku**a potraficie sie nabijać!!! BO co bo tak fajnie?
A jak wam np bedzie trZeba pomocy w wyborze roweru to co inni bedą sie nasmiewać...
Któryś raz z kolei umoralniam, zastanówcie sie ludze, pewnie po 17-25 lat niektorzy mają a mózgu ZNIKOME ILOŚCI ALBO BRAK!
Problem rozwiązany a tylko sie nabijacie...wstydzilibyście sie.
Każdy jest jaki jest i nalezy mu sie ten SZACUENEK!!!!!!!!!
A wy jako bajkerzy to ku**a potraficie sie nabijać!!! BO co bo tak fajnie?
A jak wam np bedzie trZeba pomocy w wyborze roweru to co inni bedą sie nasmiewać...
Któryś raz z kolei umoralniam, zastanówcie sie ludze, pewnie po 17-25 lat niektorzy mają a mózgu ZNIKOME ILOŚCI ALBO BRAK!
Duży kiedy chcesz, mały keidy tzraba?
Kizi mizi mam i nie dam wam:P
Kizi mizi mam i nie dam wam:P
ha ha ha
na 100% koleś ma takie wentylki jak ja
(to foto nie mojego roweru hahah)
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... ontext.jpg
Odkręcasz na maksa i wkładasz pompke i pompujesz :P
ha ha hawiew pisze:pewnie po 17-25 lat niektorzy mają a mózgu ZNIKOME ILOŚCI ALBO BRAK!
na 100% koleś ma takie wentylki jak ja
(to foto nie mojego roweru hahah)
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... ontext.jpg
Odkręcasz na maksa i wkładasz pompke i pompujesz :P