Sytuacja w polskiej szkole (gim)

tinkki
Kontakt:

Post autor: tinkki »

Z mundurkami to najlepszy pomysł na jaki Giertych mógł wpaść!!!
Ja do tych reform dodałbym jescze mozliwośc przypier** uczniowi w ryj w uzasadnionej sytuacji bez konsekwencji dla nauczyciela.
poprostu dyscyplina i szacunek ;)
łukiś
Kontakt:

Post autor: łukiś »

tinkki ja czasami też jestem za biciem uczniow... jak patrze na to jaki kiedyś byłem głupi to aż mi jeszcze wstyd;/
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9975294 rower na czesci !
ble
Kontakt:

Post autor: ble »

za nauke sie lepiej wezcie a nie pierdolice glupoty:p
Zygier
Kontakt:

Post autor: Zygier »

ja tam nie rozumiem ludzi ktorzy mowia ze mundurki to dobra rzecz i pommagaja... nie wiem osobiscie wczym pomagaja mundurki... chyba w odebraniu indywidualizmu uczniom. Mundurki sa stosowane w wojsku , w wiezieniach sa jednakowe stroje, i to wszystko ma na celu ujednolicenie ludzi, jak dla mnei to kretynizm zeby ludzie w gimie musialy nosic mundurki , to w pewien sposob ich ogranicza... niedlugo giertych wpadnie na pomysl zeby wszyscy mieli te same fryzury... wycofujac takich pisarzy jak gombrowicz czy grudziński, wyrzucil lektory w ktorych miedzy innymi byla mowa o ujednolicaniu ludzi, odbieraniu im ich indywidualnych cech, czy walce z forma. Pozatym w klasie smialismy sie ze giertych wyrzuca te lektory ktorych nie rozumie:P

Jak narazie to co wyprawia giertych w MENie wola o pomste... racja robi cos , co ejstn nowowscia w ministerstwie, ale gowno robi za przeproszeniem. amnestia...pfyyyno comment, ja naszczescie juz skonczylem LO i chromole romana:P ciesze sie ze nie ma wplywu na uczelnie wyzsze
PAU:)
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=38940
nie moge z tego tematuxD
bartec
Kontakt:

Post autor: bartec »

http://tnij.org/dcpitbull

fast enough to get there, slow enough to feel here... bike
BOB-i
Kontakt:

Post autor: BOB-i »

hehe witojcie w polsce dobrzy ludzie:D

a ma ktos moze zdjecie jak wyglada ten run??:D bo bym go chetnie poooogladał:D
......cisza.....spokoj... eeee tam jebac system..
Matys HIPNO
Kontakt:

Post autor: Matys HIPNO »

kurcze nie wiem w szkole nam to pokazywali ale to min. tak strzałka w górę niczym się nie wyróżniająca, znak słońca, krzyż celtycki, sigma (stosowana w matematyce), krzyż zakończony grocikami.
suchyFR
Kontakt:

Post autor: suchyFR »

jak dal mnie to cała polityka romana jest popier*olona, a mundurki to już jest mega głupota... nie wiem skąd takie przekonania że bogatsi śmieją sie z biednych czy coś... u nas w szkole tak nie ma, więc czemu to ma ku*wa zapobiegać ?
dajcie foto tego mundurka bo też chcę sie pośmiać z własnego nieszczęścia :/
ODPOWIEDZ