KMC 910
KMC 910
siemano. mam problem dotyczący lancucha. jak mam go zalozyc jesli w sklepie ani w zadnym warsztacie rowerowym nie maja takie duzego kowadelka. chodzi mi o BMX, lancuch ma grubosc 13mm wiec jest dosc gryby !!!!! z gory dzieki. pozdro
EmaUpEa.....
na 3/16" lanuchcach zwykle nardzedzia do skuwania sie lamia, wyginaja, maja za male dzwignie, zrywaja sie gwinty, albo lanuch nie wchodzi, po wypchaniu bolca nie da sie wyjac z nardzeia itd.
jako tako dziala Lifu Dicta rozkuwacz za 22zl. Bez zadnych modyfikacji, ale tylko na nasmarowanym lanuchu. Zdjecie starego - konczy sie zgieciem nie malego rozkuwacza,
jesli na dluzej (pare lat) chcesz wejsc w takie lanuchy:
PARK TOOL ct-7 i po sprawie.
jako tako dziala Lifu Dicta rozkuwacz za 22zl. Bez zadnych modyfikacji, ale tylko na nasmarowanym lanuchu. Zdjecie starego - konczy sie zgieciem nie malego rozkuwacza,
jesli na dluzej (pare lat) chcesz wejsc w takie lanuchy:
PARK TOOL ct-7 i po sprawie.
dupa.
jak nie gwojzdziem to ja najpierw wybijalem wiertlem (bo twarde i jest do stozka) a potem reszte gwojzdziem, napewno pujdzie. Kladlem lancuch na kluczu francuskiem, i robilem mala szczelinke w ktora wchodzil sforzen jak go wybijalem, musi pujsc pozdro
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=20382844