co to koorwa za ramy, które tak masowo pękają. wychodzi na to, że Dragstar lub średni Mongoose z alu są ich mordercami, jeśli chodzi o wytrzymałość, bo NIE PĘKAJĄ...
mało tego, zwykłe ramy Giant'a z cromo i sterami 1" też wydają się wytrzymalsze, bo wytrzymują dłużej.
kupujcie, wymieniajcie, biegajcie z gwarancją. przecież szkoda zachodu, wbijania sterów, wkręcania suportu, oklejania widełek... skoro i tak pewnie padnie...
DUNCON AMSTAFF - HELP :]
Mar widac ze masz baaaaaadzo male doswiadczenie z ramami DC ze az zal du*pe mi ściska :/ chyba trafiłes na jakis wyczesany model pitbulla ze nic Ci sie z nim nie dzieje albo jezdzisz po lesie xc
Znam conajmniej kilkanascie opinii ram DC i powiem ze nie słyszalem tyle zlego co o authorze. Nie twierdze ze jest zaje-fajny ale smiem twierdzic ze jest lepszy niz np niejeden DC
Jak Cie krew zalewa widocznie jestes słaby psychicznie po prostu wymiekasz nie jestes sprostac nie masz na tyle sily zeby podjąc polemike wiec nie wyobrazam sobie jak mozesz "katowac" rower :/
Znam conajmniej kilkanascie opinii ram DC i powiem ze nie słyszalem tyle zlego co o authorze. Nie twierdze ze jest zaje-fajny ale smiem twierdzic ze jest lepszy niz np niejeden DC
Jak Cie krew zalewa widocznie jestes słaby psychicznie po prostu wymiekasz nie jestes sprostac nie masz na tyle sily zeby podjąc polemike wiec nie wyobrazam sobie jak mozesz "katowac" rower :/
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
ja moge ci sprzedać RAME RB BANDIT DS 16 cali białą ze sztyca i suportem,
no i ta rama jest porzadna tego to nikt jeszcze nie zniszczył - przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo a widziałem juz nawet wersje z 2 półkami z wgnieceniami od górnych goleni i nic z nimi niebyło dalej sie trzymały
TU MASZ OPIS Z AUKCJI NA NECIE :P
Rama projektowana przy uzyciu tych samych technologii co Cannondale.
Ramy tej firmy z przeznaczeniem do XC są czasami o wiele mocniejsze od innych firm produkujących ramy do dirtu.
RB produkuje chyba jako jedyna firma ramy ze stopu aluminium 7020 T6, jest to jeden z najwytrzymalszych stopów aluminium uzywanych do produkcji ram.
Do ramy wchodzi standardowy pakiet 68 mm, sztyca 31.8 mm Rozmiar 16 cali
Do ramci dorzucę zacisk podsiodłowy oraz 8 tulejek mocujących pancerz tylnego hamulca (4 gdy jest mechanik albo 4 gdy montujemy hydraullika)
Rama ma stan idealny !! Niedawno odebrałem z lakierni proszkowej COLOREX - kolor czarny połysk, aż żal mi sprzedawać ale zmieniam na Wheeler WASP. Popatrz na moje komentarze, jestem ucziwym sprzedawcą !! Ja szanuję bardzo swoje rzeczy, tak było i z tą ramą - nigdy jej nie katowałem !!
Zwróćcie uwagę na konstrukcję haka przerzutki. Nie do urwania !!
W sklepie ta rama kosztuje 1360 zł - u mnie conajmniej połowę zł taniej :)
no i ta rama jest porzadna tego to nikt jeszcze nie zniszczył - przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo a widziałem juz nawet wersje z 2 półkami z wgnieceniami od górnych goleni i nic z nimi niebyło dalej sie trzymały
TU MASZ OPIS Z AUKCJI NA NECIE :P
Rama projektowana przy uzyciu tych samych technologii co Cannondale.
Ramy tej firmy z przeznaczeniem do XC są czasami o wiele mocniejsze od innych firm produkujących ramy do dirtu.
RB produkuje chyba jako jedyna firma ramy ze stopu aluminium 7020 T6, jest to jeden z najwytrzymalszych stopów aluminium uzywanych do produkcji ram.
Do ramy wchodzi standardowy pakiet 68 mm, sztyca 31.8 mm Rozmiar 16 cali
Do ramci dorzucę zacisk podsiodłowy oraz 8 tulejek mocujących pancerz tylnego hamulca (4 gdy jest mechanik albo 4 gdy montujemy hydraullika)
Rama ma stan idealny !! Niedawno odebrałem z lakierni proszkowej COLOREX - kolor czarny połysk, aż żal mi sprzedawać ale zmieniam na Wheeler WASP. Popatrz na moje komentarze, jestem ucziwym sprzedawcą !! Ja szanuję bardzo swoje rzeczy, tak było i z tą ramą - nigdy jej nie katowałem !!
Zwróćcie uwagę na konstrukcję haka przerzutki. Nie do urwania !!
W sklepie ta rama kosztuje 1360 zł - u mnie conajmniej połowę zł taniej :)
gg 2566246
my ride - http://www.tinyurl.pl?YVxi0Awr
my ride - http://www.tinyurl.pl?YVxi0Awr