hussefelt + giga pipe
-
- Kontakt:
hussefelt + giga pipe
czy korba truvativ HUSSEFELT 2.2 jest kompatybilna z ze środkiem supportu truvativ GIGA PIPE team dh 118mm.
chciałbym umieścić taki zestaw w ramie dartmoor street fighter, a nie jestem pewien czy długość osi we wkładzie będzie wystarczająca.
chciałbym umieścić taki zestaw w ramie dartmoor street fighter, a nie jestem pewien czy długość osi we wkładzie będzie wystarczająca.
-
- Kontakt:
Jestem dokładnie tego samego zdania. To jest tylko pod howitzer.Cudi<StR33T> pisze:Bombell No co ty nie gadaj , pasuje Ci to normalnie ? nie odkręca się skrzypi nie ma luzów ani nic na gnieździe? Bo przeciez to podobno tylko pod Howitzer a to mi sie wydaje ma nieco grubsze zabki na isisie.... parawda toż?
Bombell jak ty to zrobiłeś? :D
-
- Kontakt:
AAA no i pozatym jeszcze ruktion czy 2.2 maja specjalnie pająk cofnięty w stronę ramy bo przez te zewnętrzne łozyska by łancuch szedł pod nienormalnym katem, więc jakbyś to załozył do normlanego supportu to by Ci zębatkla ocierała o ramę.. więc nie wiem :) eheh
ACid in the sky :() Zły plan nie jest dobry :)
-
- Kontakt:
dokładnie mam korbę HUSSEFELT HOWITZER, i zamówiłem wkład GIGA PIPE TEAM DH 118mm.
korba ma wysunięte gniazdo z wielowpustem, i nie jestem pewien czy nie wejdzie za głęboko, wygląda jakby brakowało po ok. 8mm długości osi z każdej strony.
jest jakaś różnica w budowie pająka pomiędzy starym hussefeltem a tym nowym tym na howitzera ?
korba ma wysunięte gniazdo z wielowpustem, i nie jestem pewien czy nie wejdzie za głęboko, wygląda jakby brakowało po ok. 8mm długości osi z każdej strony.
jest jakaś różnica w budowie pająka pomiędzy starym hussefeltem a tym nowym tym na howitzera ?
-
- Kontakt: