Sprzeglo dla poczatkujacych :)

MDW
Kontakt:

Sprzeglo dla poczatkujacych :)

Post autor: MDW »

Witam

Sluchajcie, niedlugo zaczynam jazdy na prawko i jest taki problem, gdyz w zyciu nie prowadzilem samochodu ani takiego nie posiadam. Moze i mam smieszny dylemat ale mam prosbe - Moglibyscie mi powiedziec czy sprzeglo (pedal) jest w srodku czy to ten pierwszy od lewej? Reszte teoretycznie umiem.

Pozdrawiam
... mdw_dh@o2.pl ...
QbaPL
Kontakt:

Post autor: QbaPL »

Na środku jest chamulec, od prawej gaz a od lewej sprzeglo...
http://bikerqba.pinkbike.com/
O_o
Kontakt:

Post autor: O_o »

o nie to juz przegiecie :)
Domestos_WC
Kontakt:

Post autor: Domestos_WC »

hehehehehe ;-)))))) radze ci stary dac qmplowi 20 zl i poprosic, zeby nauczyl cie jezdzic troche a dopiero potem na nauki :) hehe :D:D:D bo goscie z nauki sa czesto tacy... nerwowi ;D ;] ja tam tym problemow nie mam, mimo ze mam 15 lat to wciskam codziennie 2 samochody do garazu, oczywiscie rodzicow :D i od czasu do czasu moge sobie wziasc zamochod i posmigac po lasku, pouczyc sie skutecznego hamowania itp :D
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=273562 sprzedam na czesci pisac :* :D
-=Matekk=-
Kontakt:

Post autor: -=Matekk=- »

Jeśli nigdy nie jeździłeś na 100% nie zdasz. Nic Ci nie da że wiesz że masz puscic sprzeglo i dodać gaz... samochód trzeba wyczuć. Zapłać jakiemuś kumplowi i pojezdzij troche...
Łopata ma swój własny, niepowtarzalny styl.
Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

Matekk co Ty gadasz?
we wtorek zdałem prawko, za pierwszym razem po 20 godzinach jazdy, wcześniej tylko zobaczyłem raz jak to wszystko działa...

ogólnie to nie stresuj się, umiejętności przyjdą same.
Daro17
Kontakt:

Post autor: Daro17 »

mój kumpel też za pierwszym razem zdał a wcześniej jeździł samochodem tylko ze 2 razy
ODPOWIEDZ