Byłem tam w niedziele, i nie ma kompletnie nic, trasy ani widu ani słychu, nie widziałem nawet żeby było coś zaczęte, sam jestem ciekaw jak to tam poleci
skoro zawody są wpisane do kalendarza dh-contest to napewno sie odbedą, bez paniki . skoro "t_jaworze" mówi ze jzu jest zaczęta to pewnei juz jest zaczęta. przed Skrzycznym tez sie mówiło ze organizator nie zdązy itd a trasa powstała i to nie byle jaka :P hehehe . pozdro
Pucek_fr raczej koles nie wie wszystkiego. Trasa powstaje, w zasadzie od szczytu do połowy gotowa. Reszta szybko powstanie. Będą jak zawsze na dh Contest dobre skoki ale nie chce zdradzac wszystkiego! bedzie mistrz trasa inna niz dotychaczasowe. Pozdro
Pucek_fr raczej koles nie wie wszystkiego. Trasa powstaje, w zasadzie od szczytu do połowy gotowa. Reszta szybko powstanie. Będą jak zawsze na dh Contest dobre skoki ale nie chce zdradzac wszystkiego! bedzie mistrz trasa inna niz dotychaczasowe. Pozdro
EDIT: przepraszam za dwa posty, prosze o usuniecie jednego.
A nie wie ktoś, jak to będzie z organizacją (zjazdy, wyniki itd.) bo nigdzie tego nie umie znalezc, a chce tam jechac, bo jade nieopodal Żywca na wakacje, to szkoda przegapić ;)
Trasa jest w wiekszosci gotowa, hopki ustawione będą w poniedzialek moze wtorek przed zawodami, ogólnie trasa będzie "trochę inna niż dotychczasowe" :) na dniach foty na stronie zawodów.
orientuje sie tkos moze czy trzeba startowac ze zbroja ?? pytam bo to bedzie mój pierwszy start w tych zawodach ..a moge miec zbroje z motocros u ( buzer )
greenman pisze:orientuje sie tkos moze czy trzeba startowac ze zbroja ?? pytam bo to bedzie mój pierwszy start w tych zawodach ..a moge miec zbroje z motocros u ( buzer )