DH Boguszów-Gorce 2007 "Dzikowiec" :)
-
- Kontakt:
DH Boguszów-Gorce 2007 "Dzikowiec" :)
Shiemano,
na "Dziku" trwają przygotowania do zawodów które mają sie odbyć 8 lipca. Trasa zmieniona i gotowa. Można powiedzieć że bardziej hardkorowa niż w zeszłym roku, całkiem zmieniony środek,na bardziej stromy, pokręcony. Kilka fotek w nowej galerii. Zapraszam na naszą stronke www.dzikowiec.pl Mamy jeszcze trochę latania po urzędach itp,na razie tyle :)
na "Dziku" trwają przygotowania do zawodów które mają sie odbyć 8 lipca. Trasa zmieniona i gotowa. Można powiedzieć że bardziej hardkorowa niż w zeszłym roku, całkiem zmieniony środek,na bardziej stromy, pokręcony. Kilka fotek w nowej galerii. Zapraszam na naszą stronke www.dzikowiec.pl Mamy jeszcze trochę latania po urzędach itp,na razie tyle :)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jak dojechac do nas jest info na naszym forum http://forumdh.dzikowiec.pl/viewtopic.php?t=26 zapraszam
www.forumdh.dzikowiec.pl
www.dzikowiec.pl
www.dzikowiec.pl
-
- Kontakt:
Nowe info :
na dzień dzisiejszy w sprawach organizacyjnych mamy tylko jeden problem- TRANSPORT na start- wjazd jest b.stromy i brakuje kierowcy z odpowiednim sprzętem (a moze jajami ;) który mógłby wjeżdzać na szczyt.W przyszłym roku bedzie działał juz wycišg, a na razie szukamy przewożnika. Jeli nam się nie uda zawody też się odbędš- obniżymy wpisowe. Wiem że to zniechęci wiele osób ale najważniejsza jest dobra zabawa. Profesjonalny pomiar czasu, GOPR, karetka, ubezpieczenie startujšcych, muza , nagrody- wszystko będzie.
Chciałbym się dowiedziec czy dla Ciebie brak transportu to duża przeszkoda żeby do nas przyjechać?
Mamy jeszcze ponad tydzień żeby co znaleć.
na dzień dzisiejszy w sprawach organizacyjnych mamy tylko jeden problem- TRANSPORT na start- wjazd jest b.stromy i brakuje kierowcy z odpowiednim sprzętem (a moze jajami ;) który mógłby wjeżdzać na szczyt.W przyszłym roku bedzie działał juz wycišg, a na razie szukamy przewożnika. Jeli nam się nie uda zawody też się odbędš- obniżymy wpisowe. Wiem że to zniechęci wiele osób ale najważniejsza jest dobra zabawa. Profesjonalny pomiar czasu, GOPR, karetka, ubezpieczenie startujšcych, muza , nagrody- wszystko będzie.
Chciałbym się dowiedziec czy dla Ciebie brak transportu to duża przeszkoda żeby do nas przyjechać?
Mamy jeszcze ponad tydzień żeby co znaleć.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Przed zjazdem bedzie można odpoczšć. Nikt nie mówił że musisz zjeżdzać od razu. Ja mam do tego inne podejcie i rozumiem że lepiej się zjeżdza bez podchodzenia. Dzisiaj rozmawiałem w sprawie transportu. Jutro o 14 będę miał odpowiedz. Albo cięzarówka ROBUR 4X4 hehe :) albo kilka samochodów terenowych z prawdziwego off-roadu!! Fajny by był klimat. Dam znać...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mialem info z Dzika transport: off-road jeeps :P !!! Mapka dla Romana i innych: http://forumdh.dzikowiec.pl/viewtopic.php?t=27 wszystko prosto wyjasnione!!!
www.forumdh.dzikowiec.pl
www.dzikowiec.pl
www.dzikowiec.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: