Doradzcie mi jaka oponke wziac?Jezdze tez troszke po miescie.. I nie wiem czy 2.5 nie bedzie za szerokie.. A skolei przyda sie na skoki przez schody... Ewentualnie moze doradzicie mi inny model Tiogi?
Prosze was powiedzcie mi.. Nie wierze zeby nikt z was nie mial stycznosci z tymi gumami.. A jutro ide cos zakupic i do konca nie wiem jeszcze co.. To jest dla mnie bardzo wazne... A moze jakies inne propozycje co do gum?
ja mam factory dh 2.3 i jest szersza niż inne 2.5 więc white tiger 2.5 pewnie jest ogromny według mnie lepiej weź 2.35 zresztą tioga dedykuje do streetu weższe kapcie
stary, white tiger to zajebista opona ale tylko w teren! wiem, bo mam :). na miescie sie nie sprawuje bo czasami traci trakcje i bardzo szybko sie wyciera. polecam factory dh - uniwersalna i wielce zajefajna ^^
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
Z tymi wymiarami to jest tak- Yellow Kirin 2.3 ma faktycznie 2.3 bo mierzylem suwmiarką. Pewnie na miasto bedzie idealna (nie jezdzilem na tym) bo ma drobne kolcki i b. duzo a Factory DH ma wieksze i mniej wiec jest na miekki grunt bardziej. Zmierzylem gazalodi2.3 i wynik jest 2.3... Więc u mnie świat jest w porzadku :] Czyli weź sobie te Kirin na miasto :]
Według mnie im szersze tym lepsze, bardziej trzyma na boki o wogule lepiej. Tylko czasami ciężej sie pedałuje ale ok. Sam mam factory dh pro 2,3 z przodu a z tyłu fact. dh też 2,3 i jest zajeboza zajebiście m isie jeździ. wegłud mnie te moje oponki są ponad 2,3 :D
yo ..
tiogi factory dh naprawde wypas opony, do freeridu jak i do dh ,
zajebiscie trzymaja , a i szerokie ..
jakby ktos chcial to wlasnie ze wzgledow finansowych mam do sprzedania
dwie oponki factory dh pro 2.5 (obie stan idealny, nie maja tylko wloskow) + nokian gzaloddi junior 2.6
(stan-bieznik do polowy zjechany) wszystko razem za 150 zyla.