pytanie o stalowe ramy
brutal_powerTwoj nick kojarzy mi sie z bezmozgim dresem ktory nie byl w stanie sklecic jednego poprawnego zdania.no offence,ale jak czegos nie rozumiesz,to wystarczy zapytac a nie negowac to co sie wokol Ciebie dzieje-bo aktualnie po prostu wychodzisz na ograniczonego tepaka....
smiesza Cie trialowcy ze swoimi nawiercanymi obreczami?smiesza Cie ich bunny hopy po 1-1,5m?
smiesza Cie bmxaciarze z wierconymi obreczami i tytanowymi oskami suportu napierdalajacy po miescie?
chlopie dorosnij...
btw-to ze zajechales jakies tam czesci nie swiadczy o tym ze jezdzisz hardcorowo tylko o tym ze albo nie umiesz jezdzic,albo nie dbasz o rower.ani jedno ani drugie nie zasluguje na pochwale.
smiesza Cie trialowcy ze swoimi nawiercanymi obreczami?smiesza Cie ich bunny hopy po 1-1,5m?
smiesza Cie bmxaciarze z wierconymi obreczami i tytanowymi oskami suportu napierdalajacy po miescie?
chlopie dorosnij...
btw-to ze zajechales jakies tam czesci nie swiadczy o tym ze jezdzisz hardcorowo tylko o tym ze albo nie umiesz jezdzic,albo nie dbasz o rower.ani jedno ani drugie nie zasluguje na pochwale.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
brutal_power gdzie i jak jezdzisz te XC ze masz zamiar zajechac swoją tęgą maszynę do DH , ja tez tak jak Ty uwazam ze wielu zawodnikow przesadza z kombinowaniem przy sprzecie , slyszalem juz nawet o mostku na 32 sruby hehe , najechales na niektorych za ostro, w DH nosi sie spodenki ochronne a na szosie spodenki mega obcisle hehe tak to juz jest , ja tez lubie ciezki sprzet , trzymaj sie i jak zlorzysz swoja wymazona maszynke to uwazaj zeby Cie nie przygniotla hehe
http://imnot69.pinkbike.com/album/old-photos/
jak wyzej nie mowiac jakie klasy to byla sprzet
przepraszam a co z tego obecnego twojego roweru jest do DH ?... ja tam nic nie widze
rozumiem ze poprostu masz mala wiedze na temat obecnych czesci , ich klasy , przeznacznia i wytrzymalosci poprostu ale to nie wyglaszaj takich opini bo efekt masz wyzej
przepraszam a co z tego obecnego twojego roweru jest do DH ?... ja tam nic nie widze
rozumiem ze poprostu masz mala wiedze na temat obecnych czesci , ich klasy , przeznacznia i wytrzymalosci poprostu ale to nie wyglaszaj takich opini bo efekt masz wyzej
www.mm-foto.pl
panie edytuj spoty 6 wypowiedzi jedna pod druga ;]
mowisz ze kupujesz z glowa a jak dla mnie wlasnie do konca dobrych zakupowo nie zrobiles , dobrych w sensie kupilem w miare sensowny i jak napisales TRWALY sprzet ,
2.amorek najtańszy: SR Suntour XCR 2007 120mm cena:159,00
slaby amorek i sam sie o tym przekonasz
9.przerzutka tył: SRAM 7.0 + gripy 3.0 = cena: 65pln
jak wyzej glownie chodzi o przerzutke plastyk nie jest wytrzymaly zbytnio ;]
12.suport: Truvativ giga pipe team Dh 113mm cena 110pln
do xc pewnie wytrzyma bez problemu
13.sztyca: A-Gang 27,2 cena: 50pln
o wytrzymalosci sztycy nie swiadczy na ile jest srub m.in ale twoja jazde to nawet zoom wytrzyma dlugo
14.zacisk siodła; DARTMOOR collar na 2 śruby cena: 17pln
jak wyzej , mowisz o tym ze tobie wisi waga mnie nie i kupowal bym prawei 100g zacisku jak moze miec taki 12g , maly zys ? pomon to razy 10 - powiedzmy po 90g mniej na kazdej czesci imasz 1kg mnie a to czuc , zreszta nie chce z toba o tym dyskutowac bo w materi lekkich czesci , odchudzania bikow najwyrazniej masz zerowa wiedze, polecam poczytac light-bike.com , odchudzanie to tez pasja i frajda moze kiedys zrozumiesz
14.kaseta: Shimano Acera cena:33pln
to jet srednio trwala kaseta niestety
ogolnie nie jest zle , rower krowa ale przy odpowiedniej konserwacji te 3 sezony pewnie bez problemu pociagnie
i jeszcze raz mowie daruj sobie nasmiewanie sie i nabijanie z tych co wlasnie lubia odchudzac bike , skoro nie widzisz w tym sensu ok trudno
mowisz ze kupujesz z glowa a jak dla mnie wlasnie do konca dobrych zakupowo nie zrobiles , dobrych w sensie kupilem w miare sensowny i jak napisales TRWALY sprzet ,
2.amorek najtańszy: SR Suntour XCR 2007 120mm cena:159,00
slaby amorek i sam sie o tym przekonasz
9.przerzutka tył: SRAM 7.0 + gripy 3.0 = cena: 65pln
jak wyzej glownie chodzi o przerzutke plastyk nie jest wytrzymaly zbytnio ;]
12.suport: Truvativ giga pipe team Dh 113mm cena 110pln
do xc pewnie wytrzyma bez problemu
13.sztyca: A-Gang 27,2 cena: 50pln
o wytrzymalosci sztycy nie swiadczy na ile jest srub m.in ale twoja jazde to nawet zoom wytrzyma dlugo
14.zacisk siodła; DARTMOOR collar na 2 śruby cena: 17pln
jak wyzej , mowisz o tym ze tobie wisi waga mnie nie i kupowal bym prawei 100g zacisku jak moze miec taki 12g , maly zys ? pomon to razy 10 - powiedzmy po 90g mniej na kazdej czesci imasz 1kg mnie a to czuc , zreszta nie chce z toba o tym dyskutowac bo w materi lekkich czesci , odchudzania bikow najwyrazniej masz zerowa wiedze, polecam poczytac light-bike.com , odchudzanie to tez pasja i frajda moze kiedys zrozumiesz
14.kaseta: Shimano Acera cena:33pln
to jet srednio trwala kaseta niestety
ogolnie nie jest zle , rower krowa ale przy odpowiedniej konserwacji te 3 sezony pewnie bez problemu pociagnie
i jeszcze raz mowie daruj sobie nasmiewanie sie i nabijanie z tych co wlasnie lubia odchudzac bike , skoro nie widzisz w tym sensu ok trudno
www.mm-foto.pl
-
- Kontakt:
brutal_power Ja bym do cx składał rower jak najlżejszy (bo nie ma szans na jakies pęknięcia) ciężkim rowerem ciężko sie rozpędzić i ciężko się jeździ. no chyba ze że ważysz 150kg
to bym sie zastanowił nad mocniejszymi częściami
cyc_ling xtasior zgadzam sie z wami
troche mi cie żal bo widze że nie masz za bardzo pojęcia o rowerze a myślisz ze jestes obcykany w tych sprawach. lol
aha i humor pisze sie przez samo ,,h'' :)
to bym sie zastanowił nad mocniejszymi częściami
cyc_ling xtasior zgadzam sie z wami
troche mi cie żal bo widze że nie masz za bardzo pojęcia o rowerze a myślisz ze jestes obcykany w tych sprawach. lol
aha i humor pisze sie przez samo ,,h'' :)
Jak dla mnie to brutal_power wydaje sie byc wporzadku , nie dopisal pewnie tylko do swojej wypowiedzi ze najbardziej smieje sie z zawodnikow ktorzy wkrecaja jakies glupoty o tym ze jesli mieli by mocniejszy sprzet to pewnie strzelili by jakies popisy na szosie a tak to oni popatrza i lepiej pomysla co by tu jeszcze w rowerze zmienic zeby wkoncu zaczac jezdzic heheeh moze naprzyklad wezma wiertare i podziurawia siodlo hehee
http://imnot69.pinkbike.com/album/old-photos/