A może by tak zbudować tor w wawie??
A może by tak zbudować tor w wawie??
Witam mam pomysł żeby się zebrać i zbudować porządny tor w Wawie lub pod nią. Jedyne co mi brakuje to chętnych i miejsca (chodzi mi tu głównie o tor do DH\FR ale podzielimy się na grupy i po prostu każdy będzie budować co mu się podoba).
Pozdrawiam i czekam na komentarze :P
Pozdrawiam i czekam na komentarze :P
Vermin, Baca.
-
- Kontakt:
Re: A może by tak zbudować tor w wawie??
Nawet nie musi być legalny mogą być nawet przeszkody z ziemii i np. kamieni, leżących drzew a jeżeli będą miały być przeszkody z drewna to się złożymy najwyżej
:P
:P
Vermin, Baca.
Vermin, no to buduj, nikt ci nie broni, a przecież naszej zgody na to nie potrzebujesz.
Co to za szpan stwierdzić że fajnie by było coś wybudować - tak to ja też potrafię 10 razy na dzień. Tak se siedzę i myślę że fajnie by było zbudować 3 tory 4X, jakiś SlopeStyle, i 5 skateparków. Co wy na to?
Jak już znajdziesz miejscówkę, zaprojektujesz przebieg trasy, przeszkody, z czego to zrobić, jak itd ... to wtedy wbijaj na forum i ogłaszaj że "masz pomysł". Na pewno znajdzie się kilku chętnych - pytanie tylko na ile chętni zza klawiatury będą chętni do prawdziwej roboty.
Co to za szpan stwierdzić że fajnie by było coś wybudować - tak to ja też potrafię 10 razy na dzień. Tak se siedzę i myślę że fajnie by było zbudować 3 tory 4X, jakiś SlopeStyle, i 5 skateparków. Co wy na to?
Jak już znajdziesz miejscówkę, zaprojektujesz przebieg trasy, przeszkody, z czego to zrobić, jak itd ... to wtedy wbijaj na forum i ogłaszaj że "masz pomysł". Na pewno znajdzie się kilku chętnych - pytanie tylko na ile chętni zza klawiatury będą chętni do prawdziwej roboty.
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
-
- Kontakt:
No właśnie... mocnych w gębie jest sporo... ale do łopaty to już nie bardzo, przykładem może być przebudowa kazurki w zeszłym roku co miała być cała wataha ludzi a było dosłownie kilka osób...Chrabał pisze: pytanie tylko na ile chętni zza klawiatury będą chętni do prawdziwej roboty.
pomysł z taką traska nie jest zły, dobrym miejscem byłaby bartycka, tam gdzie kiedyś był tor DH taki kozacki, ciekawe czy ktoś go jeszcze pamięta, teraz to nawet nie widać gdzie był....
jedyne....Vermin pisze:Jedyne co mi brakuje to chętnych i miejsca
http://tiny.pl/5mgn zarabianie to przyjemność
Hmm, a może znacie jakieś miejsce np. las najlepiej z górki albo taki "fałdowany" gdzie nie chodzi dużo ludzi??
Vermin, Baca.
a malo jest torow w wawie??? ci co jezdza, a nie gadaja-znaja miejscowki.
moze jak juz znajdziesz miejsce-chetni sie znajda -i do roboty i do pojezdzenia..- amoze tylko chciales zaistniec na forum?
moze jak juz znajdziesz miejsce-chetni sie znajda -i do roboty i do pojezdzenia..- amoze tylko chciales zaistniec na forum?
Spokojnie chce się tylko zoriętować czy ktoś może mi pomóc i posłuchać co sądzą na ten temat inni. Jeżdże praktycznie cały czas i wiem gdzie jeździć, ale po prostu chciałbym zbudować coś zupełnie do FR i DH.
Vermin, Baca.