nie rozumiem. najpierw zakładasz temat że chcesz korbe na isis do 100 (max 130zł) a teraz szukasz amora do 2 tysiecy ? czy cos ci sie nie ********* :D?
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9975294 rower na czesci !
Co was obchodzi jaki wczesniej napisalem temat ? o_O jak juz piszecie to nie off-topujci etylko piszcie na temat albo niech moderator zamknie temat. prosze nie piszcie zbednych komentarzy tyllko opinie na temat amortyzatora. Moze wygralem w totka, co ?
lol jak do 2000 zł to bierz 66 , sherman , argyle .... ale mi sie zdaje że błąd w pisowni i chodzi ci o 200 zł ... za 200 zł - nie istnieja amory do fr . tylko duro. najtańszy amor do fr to z1 za conajmniej 400 zł
Assim a ty chcesz te 66 zalozyc do meridy :/ ? przecierz to rama do xc , jak masz zamiar kupic te 66 to kup se Chociażby pitbulla, signa fr albo bitcha...
hmm w kasie 2000 66 jesli chcesz cos do katowania jesli rocznik 05 to niebalbym sie brac uzywki, jesli 06 to juz wolalbym obejrzec przed kupnem go. Ewentualnie oblookaj pike z troszke mniejszym skokiem ale lekkie i "finezyjne" albo z1 czy all moutainy jakies :)
Ahap4wq: To nie idzie do meridki.
Po moich przemysleniach mysle ze wybiore Travisa single. Jak go oceniacie na sredni fr [wiem ze dla kazdego sredni to zawsze inaczej ale piszcie pod wzgeldem waszego sredniego fr;]?
zaden 66 :P jakos nie mam do tego przekonania. ciezkie moze i jakos tam pracuje ale ja gustuje w manciakach :P( sam mam nixona) wez travisa singla albo shermana :P nie zastanawiaj sie nad jakims marcochem:D