jak dla mnie wypas !! tylko brak gabki n aczolo :( wiec jak smigasz dlugo to dynka boli al ejest ok - bardzoej mi sie piodoba od tych wiekszych (full bravo) 661 !! lepiej lezy mi na czasce :) a najlepij idz do sklepu i przymierz !! - jak chcesz kupic w necie to sprawdz sobei rozmiar i model a poptem bierz smialo !! pozdr.
BEZOWIAK www.bezowiak.neostrada.pl -nasz klub
ZAPRASZAM! beżowe jasne pełne ;) BJP i FR:]
bylem wczoraj, orzymiezalem i lezal zajebiscie. ale niestety byl tylko ten tak wiec nie mam porownania, ale cos mi sie wydaje ze za 360 zl ten kask bedzie super
według mnie comp wygląda jak kask od motorynki;) kup soble lepiej kask ze skorupą z włókna szklanego (np. bravo II) bo jest dużo wytrzymalszy. nowej głowy nie dokupisz:)
ja tam smigam w 661 compie(kupilem w USA) i gabki na przylepce mam :) a kask bede wszystkim polecal bo jest zarabisty.... fanjnie wyglada i ochrona tez super. a na dynce lezy bdb.
POLECAM
Kumpel przedczoraj sobie takiego kupil. dzisiaj 5 h pełnym słoncu jezdziliśmy i wcale nie narzekał. A do tego mówi że jak jedzie z prędkością jakies 20km/h to fajnie wieje przez aż 15 (chyba tyle) otworów. On za niego zapłacił 415 zł. Ja w ciągu 2 tyg takiego kupuje. Zdecydowanie POLECAM!!!
kupuj full compa bo jak ja robilem dropa z 3m to nie zauwazylem takiej ogromnej dziury i wpadlem tam przednim kolem, najpierw walnełem łbem a potem klata i laezalem tak myslac czy nic mi nie jest i wstaje a tu tylko gwiazdki przed oczyma a z kaskiem wszystko okej tylko peklo mocowanie zeby daszek nie latal gora dol ale kropelka skleilem i wszystko ok, kask wypas polecam