nowy portal
nowy portal
Witam zapraszam na nową stronę poświęconą extremalnemu kolarstwu górskiemu http://dhserwis.dbv.pl/ napewno w najbliszym czasie będę potrzebował moderatorów pozdrawiam (proszę mnie nie linczować to tylko taka mała reklama)
Re: nowy portal
bikerDHX pisze:Witam zapraszam na nową stronę poświęconą extremalnemu kolarstwu górskiemu http://dhserwis.dbv.pl/ napewno w najbliszym czasie będę potrzebował moderatorów pozdrawiam (proszę mnie nie linczować to tylko taka mała reklama)
Portal jak portal, nie wnosi nic nowego...
Ogólnie kicha.
Pozdrawiam, i przepraszam za ewentualne błędy językowe.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
kurde ile można??!! niewystarczą 2 porządne serwisy o kolarstwie grawitacyjnym? Ja rozumiem strony riderów na których pokazują oni swoje umiejętności, ale portale w których newsy są i tak kopiowane z Dh-zona, BA, czy HCFR są troche bez sensu.
Wnieś coś nowego a nie ciągle to samo....
tanie części, ciuchy, kaski, ochraniacze troya, foxa, thora itdi... 4920194
-
- Kontakt:
A ty oszołomie myślisz, że dhz, hcfr, ba to mają swoich reporterów na całym ******* świecie? Nie, oni kopiują ze stron angielskich a te małe gówna jak to w temacie kopiują z dhz hcfr itd.babolfr pisze:kurde ile można??!! niewystarczą 2 porządne serwisy o kolarstwie grawitacyjnym? Ja rozumiem strony riderów na których pokazują oni swoje umiejętności, ale portale w których newsy są i tak kopiowane z Dh-zona, BA, czy HCFR są troche bez sensu.
Taa tylko że przypatrz się uważnie że co z dupy ci wyciągnę inne newsy czy może poprostu ma tłumaczyć to samo jak mogę mieć gotowe a i newsy na moje stronce różnią się od tych na dh-zone czy hcfr a tak pozatym dh-zone kopiuje newsy z joy-ride taka jest prawda i tego nie zmienisz
freeride.bnx.pl Zapraszam !!!