Kraków- gdzie najlepiej poskładać
Kraków- gdzie najlepiej poskładać
złamaną kończynę. Które oddzialy/ kliniki ortopedyczne polecacie? gdzie z czlowieka kaleki nie zrobią?
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
-
- Kontakt:
Mi w Koszalinie (zlamalem 2 rece, jedna z rozczepieniem, 2 z przemieszczeniem) złożyli i po 3 tyg okazało się, że prawa ręka (przemieszczona) została źle złożona i trzeba łamać. Zrobili mi to w Prokocimiu w Krakowie. Rękę złożyli super ale gips okropnie gruby, a co za tym idzie, cieżki. Takim sposobem przez cały sierpień, aż do końca września miałem gips. ponad 9 tyg... . Ale w prokocimiu zrobią super i za darmo. Tam naprawdę jest dobry lekarz i opieka. A w Koszalinie chłop poweidział, że on tego nie potrafi i, że walnie mi w szyne i wyśle do krakowa (wcześniej jeździłem po 3 szpitalach gdzie mi to złożą!!!!) jakieśmiasto na D, Kołobrzeg i wkońcu koszalin... Ja z 2 rękami połamanami już pod narkozą, a chłop se serial dokańczał oglądać...
zorientuj się też w szpitalu wojskowym...mnie tam bark zkładano i jest nawet,nawet :-)
sudimoże i mają dobrą opinię ale nie u mnie.....spławili mnie jak im pokazałem zdjęcia rengenowskie i powiedziałem, że chciałbym to naprawić...to stwierdzili,że nic mi nie będzie i nie trzeba tego leczyć operacyjnie....dla przypomnienia...miałem staw rzekomy(czyli mi się poprostu obojczyk nie zrosnął)...może akurat trafiłem na takiego lekarza,może cała taka klinika jest...niewiem....ja już tam na pewno się nie pojawie...jak mam się już gdzie kolwiek leczyć to tylko w na wrocławskiej......dobzi lekarze rodzinni jak i specjaliści..
pzodrawiam
sudimoże i mają dobrą opinię ale nie u mnie.....spławili mnie jak im pokazałem zdjęcia rengenowskie i powiedziałem, że chciałbym to naprawić...to stwierdzili,że nic mi nie będzie i nie trzeba tego leczyć operacyjnie....dla przypomnienia...miałem staw rzekomy(czyli mi się poprostu obojczyk nie zrosnął)...może akurat trafiłem na takiego lekarza,może cała taka klinika jest...niewiem....ja już tam na pewno się nie pojawie...jak mam się już gdzie kolwiek leczyć to tylko w na wrocławskiej......dobzi lekarze rodzinni jak i specjaliści..
pzodrawiam