jesli chodzi omnei to kupił bym manitou zbieram na niego kase. dużo ludzi mnie po prostu straszyło ze Dj1 zawsze łamią sie jej korona. Wiadomu jak sie słyszy takie opinie to cłowiek sie zniechęca.wedlug mnei to poprostu złe urzytkowanie i oba amortyzatory są bardzo dobre ale pytanie, który wytryzma wiecej ? :) zawsze trzeba sie tez opierać gwarancjąc czy bedize uwzglednaina i w jakich przypadkahc na ile miesiecy producent ją wystawia. I przedewszystkim cena.
()7_7_Y To berrecloth skakal a on ma technike. Na PB jest fota polamanego GL w polsce gdzies koles zlamal to pogadaj z nim. Sam chcialem go kupic ale RS wygram i nie zaluje.
z tym 15m to bym sie klucil wydaje mi sie ze ktos nie przetłumaczył "foot" na metry czyli drop z 5,5 m gdzies ttak by było na prawde 15 metrów ? wiecie ile to jest 3 piętro bloku jak nie wyżej ....
padix no słyszałem o DJ-ach połamanych no ale nie pisałem o tym bo to wiadome, że sie łamią a napisałem o połamanych GL bo jest ich mniej połamanych :P
Bombell no wiem ze berrecltoth no ale skakał, a co do tego, że w polsce połamali też wiem i o tym właśnie pisałem że słyszałem że go łamali :) pzdr