mkBike - jaja jak berety

Digas
Kontakt:

Post autor: Digas »

Qcor pisze:
Digas pisze:
pixo pisze:ja kiedy zamawialem w mkbiku to zawsze realizowali zamowienie na drugi dzien i paczka przychodzila priorytetem po trzech lub czterech dniach , zero jakichkolwiek problemow. Wiec naprawde mnie to dziwi...
ja tez zamawiałem wiele razy i nigdy sie nie przejechałem na ich usługach, ale czy Wy rozumiecie o co mi chodzi? ja cały czas chciałem głupi numer konta i CENE!!! przeciez to jest minuta roboty: wystarczyło mi napisać: tak ok, oponki są przelej na konto XXXXXXXXXXXXX tyle i tyle zł, pozdro

numer konta masz na stronie!
i myślisz ze przelałbym do nich kwotę wziętą z powietrza, a potem powiedzieliby mi że nic do nich nie doszło i kasa utopiona? pozatym postępowałem tak jak prosili, a kazali czekac na numer konta i kwotę.
bart.ek
Kontakt:

Post autor: bart.ek »

Śmieszne :D
jame$
Kontakt:

Post autor: jame$ »

ja nei miałem takze problemow i w www.mkbikesc.prv.pl i w www.mkbikeonline.com a tak w ogle o ten 1 sklep chodzi cvzy o ten 2?
http://www.pinkbike.com/photo/7264360/
jame$
Kontakt:

Post autor: jame$ »

ja nei miałem takze problemow i w www.mkbikesc.prv.pl i w www.mkbikeonline.com a tak w ogle o ten 1 sklep chodzi cvzy o ten 2?
http://www.pinkbike.com/photo/7264360/
BaDMaN
Kontakt:

Post autor: BaDMaN »

ogolnie, to zwykle duze sklepy zwykle radza sobie z zamowieniami i po jakims czasie maja jakas tam renome wsrod bikerow, aczkolwiek z tego co sie orientuje to w chyba kazdym takim sklepie raz na jakis czas zdarzy sie nieprzyjemny incydent. to ze jedna osoba na kilkaset ma problem moze byc przypadkiem i dobrze ze ostrzega innych, ale to by sie przydal oddzielny temat o problemach w sklepach rowerowych.
emu_100
Kontakt:

Post autor: emu_100 »

BaDMaN pisze:ogolnie, to zwykle duze sklepy zwykle radza sobie z zamowieniami i po jakims czasie maja jakas tam renome wsrod bikerow, aczkolwiek z tego co sie orientuje to w chyba kazdym takim sklepie raz na jakis czas zdarzy sie nieprzyjemny incydent
z jednej strony ta a z drugiej nie ...

Skoro to "duży" sklep rowerowy to dla czego takie bez nadzieje jaja wychodzą ??? Czy ludzie nie potrafią czytać e-mail oraz rozmów na gg ??? tak ciężko to skopiować i wydrukować i rzucić na ścianę (( jako zamówienie )) hm..... ta to jest 1 incydent a za nim 2,3,4,5,50 i kto wie co dalej.....
BaDMaN
Kontakt:

Post autor: BaDMaN »

emu_100 widocznie ciezko, a jak sie sytuacja bedzie czesto powtarzac to oczywiste ze nikt tam kupowac nie bedzie i sklep umrze smiercia naturalna, dlatego po raz drugi pisze, ze do tego przydalby sie oddzielny temat, tam kazdy by zamieszczal info o zakupach w sklepie, kontakcie itd i po zebraniu ilus tam opinii mozna cos wiecej powiedziec
arnoldspec
Kontakt:

Post autor: arnoldspec »

BaDMaN LOL będą się utrzymywać z moherów którzy to będą kupowali jakieś światełka czy błotniki;p
http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=144418
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

a teraz im wyślij mailem linka do tej dyskusji :) może zrozumieją
ODPOWIEDZ