Bezsęsowna śmierć w Krakowie

Qbicz
Kontakt:

Post autor: Qbicz »

ja nie jezdze dirta, czasem na torze dualowym ale teraz to glownie w lecie.jezdzilem bez zadnych ochraniaczy i jak wychodzac z zakretu widzialem takie ladne duze drzeko to sie czasem bale. kupilem naklanniki 661 race lite ale to jeszcze za malo. dzisiaj bylem w sklepie zamowic 661 full camp i mysle ze teraz bedzie duzo bezpieczniej
qbek
Kontakt:

no lipa

Post autor: qbek »

szkoda typa !!! trzeba kupis se kask :/ integral sie klania ;] albo nawet orzeszek.......
tnij.org/pink
freeride.swidnica.prv.pl
bikeaction.pl
Skylinegtr
Kontakt:

Post autor: Skylinegtr »

Byłem dziś tam, widziałem...

...now we rest in peace...
Piece of mind

Szkoda słów...
MOnster Garage
gg:5687099
http://youtube.com/watch?v=NdaTsWqbDF0
Rufus
Kontakt:

Post autor: Rufus »

mnie integral uratowal... szkoda chlopa [`]. Jednak prawda jest fakt, ze przesadzil - to przecie nawet glupota mozna nazwac. Hardcor rozumiem, ale bez przesady!
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
Yacoolek
Kontakt:

Post autor: Yacoolek »

nio ja zainwestowalem w ochraniacze na kolana po glebie w miejscu gddzie lumpy tlukli niezwrotne butelki. a teraz mam ze 20 blizenek cieniutkich ale dlugig i noge mam cala biala. integrala tez w polowie sierpnia zmieniam. szkoda dzieciaka. glupota.....
<<szukam sponsora>>
Rozi
Kontakt:

Post autor: Rozi »

kask nie zawsze pomoze ale i tak wole jesździc w kasku

ostatnio jeźdizlem kilka dni z gosciami z gdyni(pozdro dla nich :P) ii jeden gosc mi opowiadal jak sie wybral z kumplem na schodki i amten skoczl przelecial przez kiere i skrecil sobie kark.....smierc na miejscu

kask nei zawsze ci uratuje zycie ale dzieki neimu masz wieksze prawdopodobienstwo przezycia sam mialem wstrzas mózgu bo skakałem bez kasku :/
AMOEBA
Kontakt:

Post autor: AMOEBA »

ej wiem co ten gość chyba sobie myślał przed skokiem.. nie uwierze jak kturys z was mi powie że zawsze robi tylko ty czego jest pewien.. to nie takie proste.. ale "koledzy" zachowali się bardzo nie na miejscu.. (chyba jak jush wrucili do domu, zadzownili na pogotowie??) żal go.. sam jeżdże bez kasku bo nie mam na niego floty w obecnej chwili.. ale na żeczy poważniejsze staram sie go pożyczać.. i nie ryzykować !!
rasta biker
Kontakt:

Post autor: rasta biker »

zal chłopaka i jest to przykre ale niestety duzo jest bardzo takich młodych zawodnikow ktorzy sie nakrecaja na jakas chope albo drop i konczy sie smutno bo jezdza bez kasku i ochraniaczy. ja tez jezdze bez kasku ale nie wale dropow ani dirtow tylko narazie street katuje i techniczne tricki.

nie ma co (')(')(')(')(')(')(')
kupie kola na 24 cale komplet do 400 zeta. kontaktowac sie na gg 1056720
equilibrium
Kontakt:

Post autor: equilibrium »

Pewnie chciał owalić taki hardcore. "Ej patrzcie skacze bez kasku i ochraniaczy! Lajtowo nie?" Moja matka po obejżeniu ze mną filmu Jib, pojechała do bankomatu wypłacić kase na kask dla mnie. Po częsci też wina starych kolesia. Pewnie mu żałowali... No ale cóż. Troche mi go żal.
"[*]"
Qcor
Kontakt:

Post autor: Qcor »

ALE ALE dlaczego wiekszosc jezdzi bez kasku??!!
przeciez nie dlatego ze nei chce im sie zakladac tylko dlatego ze KASKI U NAS SA KUREWSKO DROGIE... 50% LUDZI albo i wiecej NIE STAC na porzadnego orzecha a co dopiero fullface...
TAKIE KASKI W STANACH SA POLOWE TANSZE!
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
ziemniak
Kontakt:

Post autor: ziemniak »

nawet jak cię stac na kask nie porywaj sie z motyka na słońce jeżeli nie jesteś pewienswoich umiejętnośći nie skacz wyżuci cię za wysoko czy za daleko i spańkujesz to najgorsze co może być jak skakałem pierwszą chope na dualu tuż przed najazdem na nią(pierwszy skok) wystraszyłem się tego potworawyłaniam sie zza zakrętu patrze a tu takie coś:P naszczeście w pore opanowałem strach przy takiej prędkości nie mialem wyjścia trzeba było skakać i możecie sie śmiać ale zebrałem ochraniacze od 2 kumpli + swojea co do edukacji młodzieży to się z tym zgadzam nie ma sensu ich przeganiać bo przyjadą za 10 20 min po twoim odjeździe i dalej będą robić swojeszkoda tylko że w telewizji jest taka nagonka że "takia jazda to szaleństwo, wariactwo itp." i skoro nikt sie tym nie przejmuje że młodzi też chca jeździć tak jak my tzreba pamiętać że to my budujemy trasy i po częściciężar odpowiedzialności spoczywa na nas
www.mud-brothers.com
bender666
Kontakt:

Post autor: bender666 »

minuta ciszy !!

nigdzie się już bez kasku nie wybieram, to nie są żarty Panowie.... cos mi sie wydaje ze teraz to zrozumialem......

minuta ciszy !!minuta ciszy !!minuta ciszy !!minuta ciszy !!minuta ciszy !!minuta ciszy !!minuta ciszy !!minuta ciszy !!minuta ciszy !!minuta ciszy !!minuta ciszy !!minuta ciszy !!minuta ciszy !!minuta ciszy !!minuta ciszy !!minuta ciszy !!minuta ciszy !!minuta ciszy !!minuta ciszy !!minuta ciszy !!minuta ciszy !!minuta ciszy !!minuta ciszy !!minuta ciszy !!minuta ciszy !!minuta ciszy !!minuta ciszy !!minuta ciszy !!minuta ciszy !!minuta ciszy !!minuta ciszy !!minuta ciszy !!minuta ciszy !!minuta ciszy !!minuta ciszy !!minuta ciszy !!minuta ciszy !!minuta ciszy !!minuta ciszy !!minuta ciszy !!minuta ciszy !!minuta ciszy !!minuta ciszy !!minuta ciszy !!minuta ciszy !!
Wplyw gumki recepturki na zycie seksualne ciastka z kremem !
Maciapp
Kontakt:

Post autor: Maciapp »

w takich chwilach dziękuje za to że mogłem takie rzeczy przeczytać:/..to jest okropne...cholera ja przez cały czas odkąd zacząlem jezdzić kask traktowałem jako dodatek ..żeby sie czuć pewniej.....nic bardziej mylnego.....k u r w a przecież w głupi sposób ryzykuje swoje życie...jeżdze chwilowo bez kasku bo jest troche za duzy:/....cięzko powiedzieć co w takich chwilach sie czuje......napewno jest to czas na refleksje....głębokie...śmierć to jest rzecz tak codzienna ale kurna przez tyle tysięcy lat co człowiek istniej jeszcze do tego nie przywykł......cholernie poruszająca sprawa.....dopiero teraz przychodzi czas na zastanowienie sie nad niektórymi głupimi rzeczami które sie zrobiło na kozie...często sie mogło źle to skończyć....aż strach człowieka ogarnia....wybierając sie na rower trzeba mieć świadomość żę moze sie stać coś złego.........brać kask...ochraniacze.........i komórki(szybko wezwać pomoc).....raz mnie uratowała......kolego sie poważnie rozbił na trasie w lesie......wstrząs mózgu.....szybka pomoc pomogła:/....ale on potem zainwestował w dobrego integrala a ja nie........(kask motocyklowy)że niby na kosztach chciałem zaoszczędzić:/..........głupota........ja pierdole.........ciężko opisać wogóle to co teraz czuje....nieprzyjemna sprawa:((((
punkers
Kontakt:

Post autor: punkers »

ej a ktoś wogule wie jak ten chłopak się rozjebał ?? bo to mogło być przestrogą dla innych jak nie należy robic
<Marcin>
Kontakt:

Post autor: <Marcin> »

(*) (*) (*)

Szkoda chlopaka
większy młotek nie zawsze bywa lepszy...

gg:1470386
EDI
Kontakt:

Post autor: EDI »

Naprawde nie wiem co 3eba zrobic z takimi gówniarzami co sie majom za superbohaterów ,wczoraj u nas na dirtach guwniarz skakał na pelikanie a ze przeleciał całego to połamał rame, jakbym przegonił ich to chyba by nic nie dało.
Bede musiał zlikwidowac dirty i zrobic hopy w takich miejscach gdzie ich nikt nie znajdzie ,to chyba jest sposób.
Szkoda ze z sikornikiem tak sie nie da zrobic bo tam jest naprawde plaga..
Simonz
Kontakt:

Post autor: Simonz »

mam chociaz cicha nadzieje ze historia jego smierci dotrze do tych co nie maja jeszcze kaskow, i oby oni zrobili to co powinni zrobic - kupic kask bo to moze uratowac zycie jak widac...
Hardcore rulez!
gg: 846952
freeride
Kontakt:

Post autor: freeride »

Ahhh szkoda bardzo tego goscia,wspolczoje tez rodzicom jego.Ehhhh glupota i bezmyslnosc. ++++
Wiecie co ja dopiero zaczynam i juz mialem na oku pewną duuuza hope ale sie rozmyslilem i se ja daruję.Street jest bezpieczniejszy a rownie fajny>Aha i na 100%kupuje jednak kask.Pozdro i ehh nie bede nic mowil o jego kolegach qrwa mac.... :/
Podpis:
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 90 znaków
-=Matekk=-
Kontakt:

Post autor: -=Matekk=- »

Widocznie był głupi, jakby się nie zabił teraz to zabiłby się później bo i tak skakałby bez kasku, ale żal mi jego rodziców... Ja NIGDZIE nie wybieram się bez kasku. Nawet jak jade pojeździć po osiedlu, przecież wystarczy byle co i na prostej drodze można zarąbać głową o ziemie bo jakieś zwierzątko wyskoczy czy dziecko małe. Ja chce jezdzic w trialu i jezdze bo według mnie trial jest troche bezpieczniejszy od dualu itp. Jednak go zal, w końcu to jeden z nas...
Łopata ma swój własny, niepowtarzalny styl.
ODPOWIEDZ