Myśle nad kupnem tych opon, chciałbym poznać wasze opinie na ich temat. Myśle nad zakupem na przod 2.7 z mieszanka 60a a na tyl 2.5 z mieszanka 50a. Wiem ze sa troche twarde ale czy duza jest roznica pomiedzy 40 a 60? Co o tym sadzicie, moze macie jakies inne propozycje?
Jezdze glownie DH i FR ale niestety najpierw musze pare km na asfalcie zrobic zeby zajechac w gory wiec zalezaloby mi na troche twardszej gumie zeby troche wytrzymaly bo kasiasty niestety nie jestem.
Zależałoby mi na jak najszybciej odpowiedzi
Pozdrawiam!
2II2 pisze:DH i FR na tych oponach :>? odradzam :) do streetu są dobre ale w fr i dh chyba sie nie sprawdzą ;p
stary nie udzielaj sie jak nie wiesz o co kaman
zdecydowanie dobre opony, bierz śmiało a nie zawiedziesz sie, weź sobie mieszanke 60 ale pamietaj ze troche gorzej bedzie sie trzymała, weź wersje z grubym bokiem.
Uzywam wlasne 60a 2,7 na tyle i na przodzie. Mam identyczna sytuacje jak ty z dojazdem i szczeze ci je polcam. Sa idelane na suche nawierzchnie. Przejezdzilem wiele opon i z tych jestem najabrdziej zadowolny.
No raczej, co patrze na foty z zawodów gdzie jezdzi swiatowa czołówka i wszyscy na HR pocinają <lol2> A opony wydają mi sie świetne, mam na tyle 40 i 50 wydaje się jednak być najlepszym wyborem, na przód też bym wolał 50.
To fakt napewno nietrzymaja sie tak jak 40 ale zywotnosc rowniez jest nie do porownania. Ja osobiscie nastepny razem chyba kupie 50 to taki zloty srodek.
2II2 pisze:DH i FR na tych oponach :>? odradzam :) do streetu są dobre ale w fr i dh chyba sie nie sprawdzą ;p
oo nie haha koleś chyba nie wiesz co mówisz, ja mam ta oponkę i jest wypasione zajebisciee się trzeba powierzchni tylko że wziąłem 40A i szybko mi z tyłu bieżnik zeszedł :)