Dawidzie, zależy na które. :-D Bo jak z pewnością nie wiesz - na Wiercho rozgrywane są różne zawody. A to dumnie samonazwany Puchar Polandu, a to jakieś zawody offowe i ch.uj wie co jeszcze z mistrzostwami kraju na czele. :-D No i o oczywiście musisz mieć ze sobą batona! :-D
No Pain No Game
[url=http://theoldpricks.com/]The Old Pricks Racing Team[/url]
Dawidzie, zależy na które. :-D Bo jak z pewnością nie wiesz - na Wiercho rozgrywane są różne zawody. A to dumnie samonazwany Puchar Polandu, a to jakieś zawody offowe i ch.uj wie co jeszcze z mistrzostwami kraju na czele. :-D No i o oczywiście musisz mieć ze sobą batona! :-D
to nie był miły komentarz w obliczu tego co sie stało na ostatnim PP:)
apropo - czytałem że 14-15 to również i puchar polski dla offowców (zgodnie z tym co postanowili możni z PZKOLu), czy to dalej aktualne czy juz sie wycofali?:)
niby na glownej stronie jest nius, ale tyle to wiemy :) ... niby pisza ze dla offowcow, ale to informacja ktora podaje tylko dh-zone... nawet w regulaminie zawodow nie ma o tym slowa.
siemkia i jak wiesz co i jak ? z zawodami , ja sie dowiedziałem ze normalnie mozna startowac tylko kategi\oria junior obowiazuje tylko z licencja wiec w kat. hobby full mozna startować
no chyba ze zrobia kategorie hobby full z licencją -slyszalem od znajomego zenona co ma karpiela armagedona ze w stanach juz tak robią... tak czy tak raczej nie jedz...kup batona
Pojade , bo w tamtym rokubylem i jedna traska byla w miare fajna , i teraz sa 3 traski wiec mysle ze warto i tak se pojade na 4 dni przed zawodami pojezdzic :) Wiec taki mały wypadzik w góry nikomu nie zaszkodzi , ktos wie moze ile kosztuje wjazd na te zawody ?
Kategoria Junior jest dopiero od 1989 r. , jak ktoś jest 1990 to musi miec licencje z tego co wyczytałem na HCFR.pl
dzisiaj w sklepie widzialem edycje limitowana liona; faktycznie jest tam napisane ze bedzi hobby z licencją; takze dawidek -raczej nie jedz;
szkoda rodzicow fatygowac i stresowac