Amor i hamulec

Sebx
Kontakt:

Amor i hamulec

Post autor: Sebx »

Witam

Kumpel ma do sprzedania DURO E 07 za jakieś 250zł ale nie wiem ile jest używane więc zakładam ze z 3-5 miechów. Nowe Duro D leci za jakieś 300-320zł a E za jakies 450-500zł i nie wiem co zrobić ;[ Kupić używane DURO E które ma lepszą prace i tłumienie niż D albo nowke DURO D... Prosze o pomoc :) Aha DURO 100mm

I drugie pytanie: Chce kupić na tył hamulec Tektro Aquila z tarczą 180. Kumpel ma taką z przodu w swoim rowerku i przyznam ze trzeba uważać żeby nie przelecieć przez kiere bo hamuje igła i chce spytać czy to bedzie dobre do streetu? :)
!!BIKE'S & CAR'S IS MY LIFE!! ..i.. -.^ ..i..
Lucek140
Kontakt:

Post autor: Lucek140 »

Sebx jak tam hamulec hamuje to znaczy ze ma krytyczna modulacje.... To włąsnie nie dobrze jak tak hamuje po powinien hamowac a nie koło zatrzymywac ...
Sebx
Kontakt:

Post autor: Sebx »

Lucek140 pisze:Sebx jak tam hamulec hamuje to znaczy ze ma krytyczna modulacje.... To włąsnie nie dobrze jak tak hamuje po powinien hamowac a nie koło zatrzymywac ...
Moze troche przesadziłem ale jak sie zapomne czasem na kumpla rowerku to stoppie robie mimowolnie xD

Mówta co robić z Duraczem i czy ten hampel bedzie w deche! :)
!!BIKE'S & CAR'S IS MY LIFE!! ..i.. -.^ ..i..
ODPOWIEDZ